Connect with us
Curs valutar 1 aprilie 2020, BNR creșteri majore la monedele în care s-au dat credite

Economic

BNR Curs valutar 1 aprilie 2020 – Euro scade ușor, dar Francul Elvețian crește

Curs valutar 1 aprilie publicat de BNR la ora 13:00 nu aduce vești bune pentru români cu credite în franci elvețieni sau euro. Chiar dacă miercuri, 1 aprilie, moneda europeană este cotată la 1  euro la 4.8246 lei. Francul Elvețian, majoritar la creditele în valută a crescut la 1 Franc Elvețian la 4.5646 lei.

Lira sterlină și dolarul american au înregistrat și ele creșteri la cursul valutar BNR de miercuri 1 aprilie 2020. Iată care sunt cotațiile de astăzi pentru cele două monede

  • 1 Dolar  American – 5.4549 lei
  • 1 Liră Sterlină – 5.4549 lei

Curs valutar BNR 1 aprilie 2020

STIRI24 vă publică mai jos cursul valutar pentru toate monedele tranzacționate în România. Cursul de referință BNR este diferit față de cursul valutar al băncilor comerciale, care în această perioadă practică un curs extrem de diferențiat la vânzare versus cumpărare.

După tabelul cursului BNR găsiți mai jos și un tabel cu principalele bănci comerciale și cursul de la casele de schimb interne.

Vezi aici cursul valutar de referință de marți de la BNR, dar și de la toate băncile comerciale din Romania.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Economic

To Top