Connect with us
Airbus A320-232

Economic

Etihad Airways suspendă zborurile către și dinspre Qatar de marți. Marți ultimul zbor Abu Dhabi – Doha

Etihad Airways, una din cele mai selecte companii aeriene suspendă zborurile către și dinspre Qatar, după decizia Emiratelor Arabe Unite, a Egiptului și Arabiei Saudite de a rupe legăturile cu Qatarul.

ACTUALIZARE, 09:41 – Decizia EAU afecteză traficul aerian din cauza închiderii spațiului aerian.

Decizia afecteză atât zborurile cât și transportul naval. Egiptul, Arabia Saudită și Emiratele Arabe Unite au luat această decizie pentru a limita destabilizarea și securitatea regiunii. Emiratele Arabe Unite au transmis misiunii diplomatice a Qatarului să părăsească țara în 48 de ore.

Compania a anunțat într-un comunicat de presă remis Reuters, că decizia se va aplica de marți, 6 iunie.

Orarul  zborurilor companiei Etihad de la Abudabi spre Doha. Foto: Flightradar

Orarul zborurilor companiei Etihad de la Abudabi spre Doha. Foto: Flightradar

Ultimul zbor Etihad Airways de la Abu Dhabi către Doha va avea loc la ora locală 2:45. Zborurile programate astăzi se vor desfăsura după programul stabilit.

Durata unui zbor de la Abu Dhabi spre Doha era de aproximativ 34 de minute. Compania Etihad Airways opera aceste zbouri cu avioane Airbus A320-232.

Foto: Jetphotos.com

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Economic

To Top