Connect with us
EXCLUSIV! Vodafone oferă apeluri gratuite internaționale spre Franța, Germania, Spania, Marea Britanie și Italia

Economic

EXCLUSIV! Vodafone apeluri gratuite internaționale spre Franța, Germania, Spania, Marea Britanie și Italia

Compania Vodafone a oferă în perioada 14-20 martie 2020 apeluri gratuite internaționale către țările lovite de COVID-19 unde se află foarte mulți români.

Pentru a beneficia de o comunicare cu cei de acolo, compania Vodafone vine în sprijinul cineților săi și anunță că apelurile nu vor fi taxate până pe 20 martie.

O serie de clienți Vodafone au fost deja informați printr-un SMS.

Numărul mare de română care doresc să se întoarcă în țara aglomerează vămile, iar cozile sunt infernale. Cei din România sunt extrem de îngrijorați pentru persoanele dragi aflate în țările cu risc mare de contaminare cu cornavirus.

Comunicarea se face acum mult mai ușor cu sprijnul companiei de telefonie mobila a decis să ofere gratuitate pentru apelurile de voce către țările mai sus menționate.

UPC devine Vodafone Aici din 31 martie

Compania UPC a fost achiziționată de Vodafone, iar din 31 martie brandul UPC dispare acesta se transforma în Vodafone aici. Clienții UPC nu trebuie să facă nimic, numerele de telefon de contact vor rămâne aceleași, dar vor avea și posibilitatea de a se adresa call centerului Vodafone la *222 sau magazinelor Vodafone pentru orice problema legată de serviciile fixe.

În prezent Vodafone este al doilea operator după numărul de abonați de telefonie mobilă după Orange. Era singura companie care nu oferea servicii fixe, dar prin achiziționarea UPC la nivel global are acum acces la o gamă kargă de servicii pe care le poate oferi clienților.

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Economic

To Top