Connect with us
Nu se inchid magazinele

Economic

Lanțul de magazine Carrefour ia măsuri de urgență! Numărul clienților a fost limitat la 15

Lanțul de magazine Carrefour a deci să ia măsuri drastice în plină epidemie! Astfle retailerul a limitat numărul clienților care pot intra în magazin la 15. Totodată, au fost luate și alte măsuri importante pentru a proteja populația.

Lanțul de magazine Carrefour ia măsuri de urgență! Numărul clienților a fost limitat la 15

Conducerea lanțului de supermarketuri Carrefour a afișat în fiecare magazin o nouă regulă: au voie să intre maxim 15 clienți o dată, aceasta fiind o măsură de prevenție a răspândirii virusului. Totodată, pe pagina lor de Facebook au fost publicate mai multe măsuri care vor fi luate în incinta magazinelor.

”Dragi clienți, în această perioadă acționăm împreună printr-un plan de măsuri concrete care să susțină cumpărăturile în siguranță, în magazinele noastre. Ne preocupă în egală măsură sănătatea colegilor, a clienților noștri și a comunităților din care facem parte”, începe mesajul de pe Facebook.

”De aceea, ne-am ocupat de: dezinfectarea cărucioarelor și a coșurilor de cumpărături, dezinfectarea caselor de marcat la nivelul benzilor de produse, POS-uri, tastatură, separatoare clienți, dezinfectarea spațiului de lucru de către casieri cu o frecvență de 30 de minute, la intrarea și ieșirea din tură, instalarea de panouri transparente de protecție la toate casele de marcat în toate magazinele, în următoarele săptămâni”, se mai scrie în comunicat.

Alte măsuri luate de Carrefour: ”Instalarea de dispensere cu soluție dezinfectantă pentru angajați și clienți la intrarea în magazin, dar și în zonele cu produse proaspete, dotarea angajaților cu mănuși de protecție și pulverizatoare cu soluție dezinfectantă cu minimum 60% alcool, delimitarea zonelor cu vitrină asistată și case pentru păstrarea distanței de 1m între clienți”.

Informarea constantă a clienților cu privire la măsuri de igienizare și siguranță în magazin prin stațiile radio interne, informarea constantă a clienților cu privire la soluțiile pentru evitarea aglomerației la case precum folosirea Carrefour App sau a caselor Self Service, semnalistică în magazin privind măsurile de prevenire și protecție pentru clienți și desfășurarea activității angajaților în condiții de siguranță, igienizarea și dezinfectarea constantă a mijloacelor de transport angajați și clienți”, se mai scrie.

”Împreună cu managerii din magazinele noastre și partenerii sociali ne asigurăm că toți colegii cunosc aceste reguli și le respectă, pentru siguranța echipelor și a clienților noștri. Mai departe, avem încredere în tine că vei acționa responsabil și că ne vei susține în planul de prevenție”, se încheie mesajul Carrefour.

Carrefour. sursa foto: capital.ro

Carrefour. sursa foto: capital.ro

Odată cu ziua de 14 martie și în magazinele Lidl a fost restricționat accesul persoanelor. În marketurile Lidl nu pot intra mai mult de 15-20 de oameni odată, restul așteptând la coadă afară afară pentru a putea să pătrundă în incintă.

Citește și: UPDATE Numărul cazurilor de COVID-19 a urcat la 158. MAI: „Nu ieșiți din case!”

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

2 Comments

2 Comments

  1. babane

    2020-03-16T19:41:17+02:00 at 19:41

    Halal „masura” luata de celebrul supermarket numit si careFURA !!!

  2. Dan T

    2020-03-16T11:05:19+02:00 at 11:05

    DACA ESTE ADEVARATA STIREA ESTE O EXAGERARE-MAGAZINELE CARREFOUR AU SPATII MARI SI 50 DE OAMENI NU SE IMIPIEDICA UNUL DE ALTUL.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Economic

To Top