Connect with us
Leroy Merlin închide temporar toate magazinele din România începând de luni

Economic

Leroy Merlin închide temporar toate magazinele din România începând de luni

Retailerul francez de bricolaj Leroy Merlin închide temporar, începând de luni, toate magazinele din România, în contextul măsurilor preventive privind răspândirea epidemiei de coronavirus.

„Ca urmare a Ordonanţei Militare transmisă în acest weekend, retailerul Leroy Merlin a decis să închidă temporar toate magazinele, atât pe cele aflate în centre comerciale, cât şi celelalte magazine, începând cu data de 23 martie, ca o măsură de prevenţie şi siguranţă împotriva răspândirii virusului COVID-19”, se arată într-un comunicat de presă al companiei.

Citește și: Program magazine stare de urgență Auchan, Kaufland, Mega Image, Profi, Penny, Carrefour sau LIDL

Şi în Franţa, compania a decis închiderea magazinelor în acelaşi context, acestea fiind ulterior redeschise, după câteva zile.

Citește și: Program magazine stare de urgență Auchan, Kaufland, Mega Image, Profi, Penny, Carrefour sau LIDL

Retailerul francez de bricolaj Leroy Merlin, cu 17 magazine în România, şi-a majorat businessul de pe plan local cu peste 10% în 2019, conform Ziarului Financiar. Ca urmare, businessul a atins pragul de jumătate de miliard de euro. În prezent, magazine Leroy Merlin există în Suceava, Oradea, Timişoara, Cluj-Napoca, Sibiu, Constanţa şi alte oraşe.

Continue Reading
You may also like...

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Economic

To Top