Connect with us
Nu se închid magazinele, hypermaketurile, supermaketurile sau alimentările. Kaufland, Carrefour, Profi, Lidl, Auchan, Mega Image, Cora, Penny Market.

Economic

Nu se închid magazinele, hypermaketurile, supermaketurile sau alimentările

Starea de urgență crează panică în Româania, o serie de siteuri obscure au susținut că să vor închide magazinele alimentare. Niciun Hypermaket sau supermarket nu va fi închis. Auchan, Cora, Kaufland, Lidl, Peny, Carrefour, Profi, Mega Image și alte magazine au transmis un comnicat comun prin care informează clienții că magazinele rămân deschise.

Ordinul dat aseară de Ministerul de Interne, Marcel Velea se referă doar la restaurante, cafenele sau localuri care vând mâncare gătită. Nici vorbă ca mâncare să fie raționalizată sau magazinele alimentare să fie închise.

Comuncatul magazinelor: Nu se închid magazinele

Nu se inchid magazinele

Nu se închid magazinele

Asociația Marilor Rețele Comerciale din România a transmis, miercuri, că informațiile potrivit cărora s-ar închide magazine unde se comercializează produse alimentare sunt false.

„Cu privire la informațiile apărute în spațiul public referitoare la închiderea unor magazine ale rețelelor de comercializare a produselor alimentare, Asociația Marilor Rețele Comerciale din România (AMRCR) infirmă categoric astfel de informații mediatizate sub diferite forme”, se arată într-un comunicat transmis miercuri de AMRCR.

Sursa citată precizează că nu au avut loc și nici nu se desfășoară în prezent „discuții oficiale sau neoficiale” privind o sistare a activității unor lanțuri de magazine alimentare care activează în România, conform Mediafax.

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

7 Comments

7 Comments

  1. ela

    2020-03-20T17:41:21+02:00 at 17:41

    pt.nr.4 Esti izolat la domiciliu ?

  2. IoN

    2020-03-20T10:10:02+02:00 at 10:10

    Legile astea sunt gandite de parca in supermarketuri si farmacii ar lucra roboti, nu oameni. Cand se infecteaza un lucrator din unitate, restul intra in carantina fortat! Clar, magazinul se va inchide. Tot stocurile sunt de baza.

  3. EU

    2020-03-19T14:20:27+02:00 at 14:20

    s-ar închide magazine unde se comercializează produse alimentare SA INTELEG PRODUSE ALIMENTARI RAUVAZATORULE

  4. Ignat

    2020-03-19T14:08:11+02:00 at 14:08

    Pana la urma sistemul cedeaza si se instaleaza haosul. Acum, la noi suntem inca la inceput, dar nu trebuie sa ne panicam. Si nu ar trebui sa se intrerupa activitatile economice, pentru ca exista o solutie simpla, la indemana oricui, de a se imuniza contra oricarui virus. Problema este daca autoritatile si sistemul medical ar accepta sa promoveze aceasta solutie, mai ales ca in acest fel nu s-ar mai cheltui bani cu anumite materiale si aparatura, care oricum nu ar fi suficiente in cazul imbolnavirii a sute de mii sau milioane de oameni.
    Solutia, pe care v-o recomand numai daca simtiti ca aveti febra, tusitii… aveti simpotome de gripa – oricare ar fi ea – este sa va creati singuri vaccinul contra virusului. Si este foarte simplu. Dimineata, la prima ora, inainte de a manca, se curata limba cu o lingurita. Secretiile astfel culese se introduc intr-o sticla de 750 – 1000 ml, cu capac cu filet, care se poate astfel inchide ermetic. In sticla se mai pune apa distilata (daca nu gasiti, fierbeti apa si o raciti inainte de a o introduce in sticla – pentru a nu sparge sticla) pana se umple sticla. Apoi puneti la fiert sticla infasurata in hartie, intr-un vas cu apa, sau intr-un vas cu apa beau-marie. Apa din vas sa nu depaseasca capacul sticlei. Cand apa din vas incepe sa fiarba, va uitati la ceas si o mai lasati sa fiarba o jumatate de ora. Astfel, orice virus ati avea, creati autovaccinul, simplu, eficient, rapid si ieftin. Luati din acest lichid cate o lingura de 4-6 ori pe zi, pana la vindecare. Pana la vindecare sa nu stati in frig si sa nu beti alcool. Nu este necesar sa va izolati de familie, prieteni sau colegi, mjmj ei pot aplica sa-si creeze autovaccinul.
    Si da, este bine sa aveti o atitudine pozitiva, sa faceti rugaciuni sau sa meditati, sa faceti exercitii de yoga (de recomandat salutul soarelui) si sa aplicati automasajul in anumite zone. Daca nu sunteti yoghin, puteti face de exemplu flotari, genoflexiuni – cat mai multe pe zi.

  5. Patron restaurant

    2020-03-19T13:36:19+02:00 at 13:36

    Ce bine ca pe mine ma obliga statul sa-mi inchid afacerea iar astia mari inca o sa-si creasca profitul…
    Pentru mine livrarile de mancare reprezinta maxim 10-15% din cat incasam zilnic, asta in conditiile in care mi-am reprofilat ospatarii si barmanii in livratori de mancare ca serviciile de livrare gen FoodPanda sau Glovo vor sa traga pielea de pe noi!!!! In situatia asta eu nu pot sa rezist, inchid si trimit angajatii in somaj, alta solutie n-am!
    Restaurantele se vor inchide majoritatea si oamenii vor trebui sa-si ia mancare de la hypermarket, pai cum e corecta treaba asta???? Eu as vrea sa vad solidaritate nu sa le faca guvernul pe plac marilor corporatii si noi astia mici sa fim inchisi prin decret militar! Solutia corecta ar fi ca acesti giganti Carrefour, Lidl, Mega etc. sa fie obligati sa vanda non-profit! sau din ce incaseaza sa-si plateasca furnizorii si angajatii iar ce ramane sa fie retinut de stat si folosit la lupta impotriva virusului!

  6. anonim

    2020-03-19T11:41:59+02:00 at 11:41

    daca inchid si magazinele o sa iasa lumea in strada asa ar fi normal pai ce naiba inchide tot nu este nici un virus

  7. Rauvazatorul

    2020-03-18T16:15:20+02:00 at 16:15

    „Alimentarile” ? Huff, taran prost, du-te la scoala !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Economic

To Top