Connect with us
Rezultate loto azi, duminică, 22 martie - Anunțul Loteriei

Economic

Rezultate loto azi, duminică, 22 martie – Anunțul Loteriei

Rezultate loto 22 martie 2020, duminică, azi nu se fac trageri loto. Anunțul loteriei române de joi a fost următorul. Compania Loteria Română suspendă jocurile 6/49, 5 din 40, Joker, Noroc, Super Noroc, Noroc plus, videoloterie sau alte jocuri pe durata pandemiei.

Rezultate loto 22 martie

Rezultate loto duminică, 22 martie. Nu sunt trageri

Rezultate loto duminică, 22 martie. Nu sunt trageri

Azi n vor fi trageri loto de la ora 18:15 așa cum v-a obișnuit Loteria Română, compania este închisă pe o perioada nedeterminată până la noi anunțuri.

Rezultate loto 6/49 – nu sunt trageri azi

Rezultate loto Joker – nu sunt trageri

Rezultate loto Noroc – nu sunt trageri

Rezultate loto Super Noroc – nu sunt trageri azi

Rezultate loto 5 din 40 – Nu sunt trageri duminică 22 martie

Câștigătorii la tragerea loto de joi 19 martie 2020, pot intra pe site-ul loto.ro pentru a vedea cum pot intra în posesia premiilor.

Când se va redeschide Loteria Română?

Pe durata pandemiei și stării de urgență conducerea Loteriei Române când va decide deschiderea angețiilor loto și a partenerilor săi. De asemenea când se vor relua jocurile 6/49 sau Joker, dar și restul.

Atenționare din partea companiei, niciun loz vândut în aceasta perioada sau joc loto nu este valabil, vă reamintim că Loteria a asuspendat comercializarea lor, așadar nu va lăsați păcăliți de cei care vor să facă profit de pe urma voastră. Nu uitati, azi nu sunt rezultate loto.

Reporturile de joi

Joi s-au înregistrat reporturi la toate jocurile loteriei la categoria I, iată comunicatul loteriei.

La Loto 6/49 se inregistreaza la categoria I un report in valoare de aproximativ 2,5 milioane lei  (peste 517.300 de euro), iar la Noroc un report cumulat in valoare de peste 2,11 milioane lei (peste 439.500 de euro).

La Joker, la categoria I, este in joc un report in valoare de peste 7 milioane lei (peste 1,46 milioane de euro), iar la Noroc Plus, la aceeasi categorie, este in joc un report de peste 275.800 de lei (peste 57.200 de euro).

La Loto 5/40, la categoria I se inregistreaza un report in valoare de peste 875.400 de lei (peste 181.700 de euro), iar la categoria a II-a este in joc un report in valoare de aproximativ 109.000 lei (peste 22.600 de euro). La categoria I a jocului Super Noroc se inregistreaza un report in valoare de peste 47.600 de lei.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Economic

To Top