Stocuri: De unde poți cumpăra Spirt, Măști, Dezinfectant, Clor și produse de igienă

15.03.2020
Stocuri: De unde poți cumpăra Spirt, Măști, Dezinfectant, Clor și produse de igienă

Stocurile sunt o mare problemă în această perioadă. Măștile, Spirtul, Clorul, Dezinfectantele și alte produse de igienă și antibacteriene sunt greu de găsit în farmacii și magazine. HUFF a luat legătura cu marile lanțuri de magazine și vă arată unde mai sunt stocuri de acest produse sanitre în magazinele fizice. Menționăm că ele pot fi cumpărate și online la suprapreț. Mulți încercând să facă profit de pe urma pandemiei.

Auchan, Carrefour și Kaufland spun că au stocuri de produse de dezinfectare

Contactați de reporterii HUFF.ro, dar și o parte din colegi trimiși în magazinele Auchan, Kaufland și Carrefour  am descoperit că sunt stocuri de spirt, clor, produse dezinfectante precum Domestos, Sanytol sau Igienol. De asemenea magazinele au stocuri și de produse de geluri dezinfectate penru mâini cum ar fi gelul Touch.

Streinu Cercel: Cumpărați săpun

Într-o intervenție în direct la Antena 3, Doctorul Streinu Cercel spune să nu facem abuz de clor sau spirt și produse dezinfectante și sub nicio forma să nu le folosim pe mâini. Acesta recomanda spălarea corectă a mâinilor cu apă și săpun. Eventual puteți foloși săpun antibacterian precum Protex, care elimină virușii și microbii.

Magazinele verificate de noi au rafturile pline de săpun si produse de igienă personală care sunt suficiente pentru igienă. De asemenea marii comercianți fac un apel la clienți să cumpere responsabil.

Unde se mai găsesc maști de protecție?

Majoritatea farmaciilor mari, Catena, Help Net, Sensiblu, Dr Max, Farmacia Tei nu mai are stocuri de măști de protecție. Le puteți găsi online, dar din păcate la suprapreț. De exemplu pe eMAG o masca se vinde cu 29 de lei.

Masca protectie stoc
Masca protectie stoc

Hypermarketurile anunță clienții că au stocuri suficiente

Marile magazine au transmis astăzi un comunicat de presă în care anunță clienții că sunt produse suficiente și stocuri pe măsuri, atat la conserve, cât și la carne și alte produse. Aprovizionarea se face din 10 în 10 minute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *