Sumă importantă de bani, găsită în apropierea unui poligon auto din Piteşti. Cum a procedat tânărul care a găsit banii

25.09.2019
Sumă importantă de bani, găsită în apropierea unui poligon auto din Piteşti. Cum a procedat tânărul care a găsit banii

O sumă importantă de bani a fost găsită în apropierea unui poligon auto din Piteşti! Banii se află acum la Poliţie, iar posesorul este aşteptat să-i recupereze, însă nu va şi atât simplu. Acesta va trebui să demonstreze că suma respectivă îi aparţine.

Banii au fost găsiți de un tânăr care a mers dimineață n zona stadionului din Pitești pentru a susține examenul de permis auto. Este locul din care se pleacă pe traseul stabilit de examinatori

Prieten cu un ofițet de poliție, tânărul l-a sunat imediat și l-a anunțat de suma de bani. L-a întrebat apoi cum poate proced și unde îi poate dupe pentru a îi returna. Polițiștul i-a spus că îl așteaptă la sediu, așa se face că suma de bani se află acum la Poliția Municipiului Pitești.

Ofițerul a scris și pe pagina lui de socializare, convins de faptul că astfel mesajul se va transmite mai repede. Acum este așteptat păgubitul, însă acesta nu va putea primi banii înapoi oricum, ci trebuie să demonstreze că sunt ai lui.

Practic să răspundă la câteva întrebări puse de polițiști, de exemplu despre ce sumă este vorba și în ce fel de bancnote erau.