Connect with us
Valeriu Panoiu Horoscopul primăverii martie 2021 la Vorbește lumea! 3 zodii au nevoie de ajutor

Numerologie

Valeriu Panoiu Horoscopul primăverii martie 2021 la Vorbește lumea! 3 zodii au nevoie de ajutor

Horoscopul primăverii prezentat de Valeriu Panoiu. Invitat la „Vorbește lumea” de la ProTV, Valeriu Panoiu a prezentat care sunt predictiile astrale pentru horoscopul primăverii și luna martie. Peștii sunt cea mai favorizată zodie, vor fi extrem de curtați fie că vor, fie că nu. Vărsătorii  o duc bine cu banii, iar pentru parteneri sunt un încărcător bun de energie pozitivă, scrie faxnews.ro.

Horoscop Valeriu Panoiu la Vorbește Lumea, luna martie 2021

Berbecii au nevoie de ajutorul unui terapeut, Taurii vor avea o viață socială extrem de activă. Iată ce spune astrologul Valeriu Panoiu pentru fiecare zodie

Valeriu Pănoiu a prezentat horoscop martie 2021 la Vorbeșete lumea

Valeriu Pănoiu a prezentat horoscop martie 2021 la Vorbeșete lumea

Horoscop luna martie 2021 Berbec

Luna martie 2021 le aduce berbecilor bătăi de cap în plan sentimental. O parte din ei își doresc să fie singuri. Și asta este exclusiv dorința lor. O altă extremă în care se pot duce este să între în relații complicate cu la fel de multă ardoare ca cei care vor să fie singuri.

Zona sanătății nu este una tocmai bine și se recomandă berbecilor să consulte medici, dar și un terapeut dacă se simt pierduți. Este o lună complicată și din punct de vedere material, banii vor lipsi, iar asta îi face să acumuleze și mai multe frustrări.

Horoscop Minerva MARTIE 2021 Berbec

Horoscop luna martie 2021 Taur

O viață socială extrem de activă. Tauri au nevoie de exhibiție.  Dar mai există un domeniu asupra căruia trebuie să aibă grijă, riscă să fie trădați în dragoste. Este bine să facă și ei o vizită la medic pentru a vedea care este starea lor de sănătate.

Horoscop Minerva MARTIE 2021 Taur

Horoscop luna martie 2021 Gemeni

Au nevoie de certituni in dragoste și de expunere publică, dar vor dori și o oficializare, vor să facă publică relația lor. Partenerul este luat de mână și pus ca in fata unei comisii. Epuizarea nervoasă este foarte mare, sunteti la capătul puterilor, aveți nevoie de liniște. Le-ar prinde bine o vacantă.

Horoscop Minerva MARTIE 2021 Gemeni

Horoscop luna martie 2021 Rac

Racii asociază dragostea cu călătoriile și nu este exclus să meargă într-o călătorie romantică. Sunteti răsfațați, primiti invitatii, slavă Domnului că nu aveti probleme de săntate, dar întâmpinați in jurul vostru oameni care suferă.

Horoscop Minerva MARTIE 2021 Rac

Horoscop luna martie 2021 Leu

Dragostea este asociată cu banii in luna martie. Partenerii leilor o duc mai bine si vor răsfața leii. Leii trăiesc cu stil, ritualuri. Renuntă la vicii care le fac rau, spune astrologul Valeriu Panoiu.

Horoscop Minerva MARTIE 2021 Leu

Horoscop luna martie 2021 Fecioară

Se pot îndrăgosti iremediabil în martie, un succes, un cuplu, pot să facă un copil sau să-și găsească sufletul pereche. Atenție la santate.

Horoscop Minerva MARTIE 2021 Fecioară

Horoscop luna martie 2021 Balanță

Viata profesională va fi la cote mari, puteți porni o afacere, iar locul de muncă vă aduce și un partener de viată. Atenție la alimentație.

Horoscop Minerva MARTIE 2021 Balanță

Horoscop luna martie 2021 Scorpion

Se relansează pe orbita iubirii, cel mai probabil se îndrăgostesc din nou de o relație din trecut. Marte este în casa sănătății în scorpion.

Horoscop Minerva MARTIE 2021 Scorpion

Horoscop luna martie 2021 Sagetator

Căutati stabilitatea, nu faceti mari schimbari, aveti nevoie de confirmari de la partener și locul de munca.

Horoscop Minerva MARTIE 2021 Săgetător

Horoscop luna martie 2021 Capricorn

Asociaza dragostea cu drumul, aveti nevoie să călătoriți foarte mult și trebuie să calatoriti în sens afectiv.

Horoscop Minerva MARTIE 2021 Capricorn

Horoscop luna martie 2021 Vărsător

Au o luna a prosperitatii, dragostea este la cote inalte, sunteti iubiti, sunteti sursa de bună de energie pentru partener. Banii va vor fi suficienti in martie.

Horoscop Minerva MARTIE 2021 Vărsător

Horoscop luna martie 2021 Pești

Atrageti atentia asupra voastra, sunteti una din cele mai curtate zodii, Planeta Venus a intrat in zodia voastra si sunteti extrem de bine dispusi, cota de piata este la un nivel ridicat si veti fi extrem de  curtati.

Horoscop Minerva MARTIE 2021 Pești

Horoscopul lunii martie și horoscopul primăverii a fost prezentat de Valeriu Panoiu la Vorbește lumea, astăzi 1 martie 2021, la Pro TV.

Horoscopul primăverii prezentat de Valeriu Pănoiu

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Numerologie

To Top