Connect with us
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019 - Reprezintă țara noastră în Israel

Știri

Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019 – Reprezintă țara noastră în Israel

Ester Peony a fost aleasă câștigătoarea Eurovision România 2019, în finala concursului ce a avut loc, duminică, 17 februarie la TVR. Nimeni nu se aștepta ca Ester să plece acasă cu marele premiu și iată că juriul internațional a făcut diferența.

Câștigator Eurovision România 2019

Ester Peony va reprezenta în luna mai, România, la Eurovision Song Contest 2019, unde va încerca să califice țara noastră în finala concursului.

Cine este Ester Peony?

Cine este Ester Peony câștigătoarea Eurovision România 2019

VIDEO: Ester Peony cântă piesa câștigătoare Eurovision România 2019


Vă reamintim că în 2018, România nu s-a calificat în finala Eurovision Song Contest, cand a fost reprezentată de The Huamans.

Laura a fot favorită și la votul publicului. Câștigătoarea speră să obțină un loc în finala concursului din Tel Aviv.

Ordinea intrării în concurs:

1. „Renegades” – Linda Teodosiu

2. „Right now” – Olivier Kaye

3. „Dear father” – Laura Bretan

4. „Skyscraper” – Teodora Dinu

5. „We Are The Ones” – Claudiu Mirea

6. „Your journey” – Aldo Blaga

7. „On a Sunday” – Ester Peony

8. „Daina” – Letitia Moisescu & Sensibil Balkan

9. „Army Of Love” – Bella Santiago

10. „Destin” – Trooper

11. „Without You (Sin Ti)” – Dya & Lucian Colareza

12. „Underground” – Mirela Vaida

Reprezentantul României la Eurovision a fost ales de un juriu format din Tali Eshkoli, Head of Event & Content Eurovision Song Contest 2019, Emmelie de Forest, laureata a ediției din 2013, Deban Aderemi și William Lee Adams, jurnaliști și influenceri consacrați în fenomenul ESC, Șerban Cazan, Head of Production HaHaHa Production și celebrul artist moldovean Alex Calancea.

Știri despre Ester Peony Eurovision România 2019

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

4 Comments

4 Comments

  1. ioana

    2019-02-18T00:57:15+02:00 at 0:57

    oribila piesa „castigatoare”

  2. anonim

    2019-02-18T00:19:56+02:00 at 0:19

    neasteptata nu-i asa:)) piesa castigatoare:)) si reprezentanta:)) a fost boicot! oricum! pai cum altfel! cand favorite erau bella santiago si laura bretan! nicidecum ester peony! dar acum asta este! e reprezentantul nostru! deci sa il primim cu aplauze cu caldura! cu ce dorim noi! imi dau seama ca oamenii nu stiu ce e aia eurovision! si e pacat! la fel s-a intamplat si anul trecut! poate si acum doi ani! asa este mereu la selectie! nu e ca la concursul mare! aici e panarama! aici e circul! eu totusi incerc sper sa nu mananc pisat cacat aiurea! pentru ca nu este cazul! oricum la anul o sa avem alta selectie! veti vedea ca nici bella santiago sau laura bretan! nu vor mai veni! laura bretan o sa zica spuna am avut o intelegere! care din pacate a cazut! mi s-a retezat orice sansa! etc iar la bella santiago in felul urmator! iata ca nici de aceasta data! nu am castigat la fel ca si in 2017! cand am participat cu jukebox! dar atunci am inteles motivul oamenilor de a nu ma vota! dar acum de ce! in fine la teodora dinu e tipic sigur va veni si la anul! xandra la fel! mirela boureanu vaida dezamagita o sa spuna zica! am facut tot ce am putut ca sa castig selectia! si din pacate nu am reusit! probabil voi mai veni la anul! cine stie! etc am sa mai spun zic o smecherie probabil multi vor rade! dar este adevarat! si poate chiar functiona pentru viitor! daca nu acum! la eurovision nu e ca la nationala de fotbal! handbal! volei! etc musai sa mergi neaparat cu un roman! de ce sa nu mergem cu un strain! uite cum a fost bella santiago de exemplu! linda teodosiu! olivier kaye! etc voiam pe laura bretan neaparat! ca e romanca! domne! dar asa zice spune regulamentul! ca trebuie sa avem un roman! neaparat! dar ce dracu! ca alte tari colo ca am intalnit chiar anul trecut un caz la o tara nu vorbesc de marea britanie (anglia) spania italia franta germania tarile de jos (olanda) sau mai stiu eu cine ci de estonia poftim! in care reprezentanta nu era estoniana! ci italianca! canta italiana! chiar si acum doi ani! a fost la elvetia! o romanca care a reprezentat! acea tara! deci altii pot! noi nu! ce daca bella santiago nu era romanca! in inima ei bateau culorile tarii noastre! asadar asta este! daca a castigat ester peony hai sa o sustinem! asa cum putem! fiecare! ca ne convine sau nu! si la anul sper! sa numai fie acest boicot! desi stiu in principiu ca asa va fi si la anul! de acuma cred ca asa o sa fie selectia romaniei! cu juriu roman in semifinale! si juriu strain in finala!

  3. Bogdan Mocanu

    2019-02-17T23:49:41+02:00 at 23:49

    Sunt atat de revoltat incat nici nu stiu daca imi pare rau ca nu a castigat Laura Bretan (adica cine era 100% corect sa castige) sau ca s-a dovedit inca o data ca suntem o natie de hoti care nu o sa ne vindecam niciodata de boala aceasta.
    Ati dat dovada de cea mai mizerabila modalitate de a ne arata cat suntem de prosti noi romanii, ca acceptam sa fim calcati in picioare in modul in care ati facut-o astazi!
    Cum este posibil ca O PARERE A INTREGII ROMANII (a celor care au dorit sa si-o exprime prin tel/sms, adica asa cum este si la vot, a celor care sunt interesati si cei care pana la urma conteaza) sa VALOREZE exact cat parerea unui singur om din juriu, care nici macar nu are vreo legatura cu Romania?!?
    De ce sa conteze parerea unui singur om, care nici macar nu este roman, indiferent ca se cheama Eshkoli, Emmelie, Aderemi sau William Lee Adams CAT PATREREA UNEI TARI INTREGI?!?! Aceasta selectie nu era cumva despre CINE VOR ROMANII SA II REPREZINTE LA EUROVISION?!?
    Sa va fie rusine! Ati reusit sa aruncati in noroi si acest concurs, ati trimis la Eurovision un om pe care romanii l-au notat cu numai 3 puncte si ati lasat acasa o cantareata de 12 puncte!
    Ne meritam soarta! Incredibil!!!

  4. Marius cocias

    2019-02-17T23:39:37+02:00 at 23:39

    Domnule Serban Cazan , pentru dumneavoastra a fost o onoare sa fiti ales in randul celor ce au jurizat EuroVizion Romania dar pentru noi nu ati fost o onoare . Ati fost acolo ca reprezentant al romanilor si ati vazut ca romanii au ales o concurenta pe care dumneavoastra ati notat-o foarte slab in timp ce ati dat 12 puncte altei concurente de care romanii nu au vrut sa auda . Daca ati fi reprezentat romanii , acum , pe primul loc ar fi fost o adolescenta pe care doi distinsi colegi ai dumneavoastra din juriu au notat-o cu 12 puncte . deci domnule |serban Cazan tot ce trebuia sa faceti era sa vedeti ce isi doresc romanii si sa trageti cu ochiul la juriu sa vedeti daca si ei indragesc acea piesa. Cu un gust amar va spun domnule ca s-a demonstrat ,inca odata , ce face romanul cand se vede sef .

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top