Connect with us
Crimă în Mediaș. Tânăr, omorât de un ucigaș eliberat în urma recursului compensatoriu

Știri

Crimă în Mediaș. Tânăr, omorât de un ucigaș eliberat în urma recursului compensatoriu

Crimă în Mediaș. Un fost deținut eliberat mai devreme din penitenciar în urma recursului compensatoriu al lui Tudorel Toader a ucis un tânăr, după un scandal într-un club.

Recent eliberat din penitenciar după o pedeapsă primită tot pentru crimă, ucigașul, pe nume Marius Rusu a fost reținut pentru 24 de ore.

Pe lângă el, au mai fost reținuți și doi amici de-ai săi. Unul dintre el era tot recidivist și eliberat în baza recursului compensatoriu.

Camerele de supraveghere din fața clubului din Mediaș, au surprins momentul în care tânărul de 25 de ani este înjunghiat și lovit cu bestialitate de autorul crimei și alți amici ai acestuia.

Se pare că incidentul a pornit din club.

Conform orademedias.ro, Tot scandalul a început în clubul Șerabeva din Mediaș. Acolo a intrat Marius Costăchescu (victima) și cu încă nouă persoane.

Au mers direct la masa la care se afla Rusu Marius (criminalul). După nici un minut pe imagini se observă cum lucrurile degenerează și se creează o îmbulzează.

Doi dintre scandalagii aruncă cu scaune, dar Rusu Marius scoate un cuțit cu o lamă de aproximativ 10 centimetri și începe să amenințe.

Ulterior, prietenii victimei încep să se retragă, iar criminalul își îndreaptă atenția asupra victimei. După 2 minute, Costăchescu este înjunghiat de 11 ori în fața clubului.

Cât de eficient este recursul compensatoriu

Din 2017 şi până în prezent, peste 13.000 de deţinuţi au fost eliberaţi din Penitenciarele din România înainte de termen, în baza recursului compensatoriu,

Datele statistice arată că în aproximativ un an, aproape 900 dintre deţinuţii eliberaţi mai devreme faţă de termen s-au reîntors după gratii. Aceştia au săvârşit fapte pentru care în trecut au mai fost condamnaţi. În jur de 200 de români au avut de suferit în urma faptelor săvârşite de deţinuţii condamnaţi în trecut.

După numeroasele condamnări la CEDO pentru condițiile mizere din închisori, reprezentanţii statului au decis ca fiecare deţinut care a fost condamnat să primească o recompensă pentru condiţiile improprii. Astfel, la fiecare 30 de zile ispășite, primește un bonus de șase zile.

Citește și: Maria Ghiorghiu, dezvăluiri despre o crimă șocantă: „În sac părea a fi un cadavru”

1 Comment

1 Comment

  1. GICA

    2019-01-14T10:34:55+02:00 at 10:34

    niste nenorociti care a pus mana pe tara,hoti care in fruncte u dragnea si tudorel au distrus justitia.sa fie inculpat acest bubos,pentru crimele prose cu lega lui de compenasre.NENOROCITL NU SE PRICEPE LA NIMIS,NU SE OCUPA DECAT DE DRAGNEA.FLORA LA JILAVA CU ACES T DOBITOC.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top