Connect with us
Caz halucinant! Și-a înecat soția de vie în mare

Externe

Caz halucinant! Și-a înecat soția de vie în mare

Caz cutremurător! Un bărbat în vârstă de 78 de ani, de origine italiană, din Narbolia, Sardinia, și-a înecat soția de vie în mare. Acesta a aflat un secret de-ale femeii, legat de tinerețea ei. Faptele sale au șocat pe toată lumea, chiar și pe oamenii legii, motiv pentru care bărbatul își va petrece tot restul vieții în închisoare.

De ce și-a înecat soția de vie

Giovanni Perria, în vârstă de 78 de ani, și-a ucis soția cu sânge rece, după ce a aflat un secret. Femeia de 77 de ani și-a luat inima în dinți și i-a mărturisit soțului că l-a înșelat chiar cu fratele lui, în urmă cu 40 de ani, pe când locuiau în Germania.

Bătrâna s-a confesat soțului ei pentru a scăpa de durerea ce o măcina de 4 decenii. Ea nu avusese curaj să vorbească despre gestul ei până atunci, de teamă că soțul nu ar fi putut să o înțeleagă. Se pare că așa a și fost, iar bărbatul a recurs la un gest necugetat. Crima a avut loc în anul 2018.

Femeia a fost dată dispărută pe data de 10 octombrie, iar autoritățile au căutat-o neîncetat timp de 3 zile. În această perioadă, bărbatul nu și-a recunoscut fapta, însă trupul neînsuflețit al femeii care a avut parte de un sfârșit tragic a fost descoperit de pescari. Cadavrul acesteia plutea la aproape cincizeci de metri de țărm, la Su Pallosu.

Italianul a fost arestat și acuzat de crimă în ianuarie 2019, deși crima avusese loc în urmă cu un an. Ancetatorii care au investigat cazul au ajuns la concluzia că cei doi soți s-au certat atunci când femeia a făcut marea dezvăluire. Soțul s-ar fi enervat cumplit și nu s-a mai putut controla, ceea ce l-a determinat să o lovească pe femeie cu putere. Aceasta se afla în stare de inconștiență după lovitura primită, iar soțul a aruncat-o în mare, unde a murit, înnecându-se, conform Daily Mail.

Pentru faptele lui, bărbatul de 78 de ani a fost condamnat la 24 de închisoare. Având în vedere că vârsta lui este una foarte înaintată, cu siguranță își va petrece restul zilelor după gratii.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top