Connect with us
Fenomen PARANORMAL la înmormântarea Regelui Mihai. Ce a pățit Principesa Margareta VIDEO

Știri

Fenomen PARANORMAL la înmormântarea Regelui Mihai. Ce a pățit Principesa Margareta VIDEO

Moment greu de explicat la înmorântarea Regelui Mihai de la Curtea de Argeș. Întâmplarea stranie și care i-a lăsat pe toți cu gura căscată a fost surprinsă de o camera aflată în încăperea unde se ținea slujba de înmormântare a Majestații sale, Regele Mihai.

Slujba de la Curtea de Argeș a fost transmisă în direct de toate televiziunile din România. Momentul a fost unul cu adevărat paranormal, atât pentru cei prezenți la slujbă dar și pentru telespectatori.

Custodele coroanei, Margareta, care avea mâna stângă în buzunar, iar în dreapta lumânarea, și-a făcut cruce, conform ritualului din biserică.

Fenomenul inexplicabil a fost surprins de camerele de filmat din biserică

VIDEO CU MOMENTUL INCREDIBIL 

Sursa video b1tv.ro

În imagini se vede cum în momentul în care Principesa Margerata a luat mâna de pe lumânare iar aceasta a rămas plutind în aer.

Mâna stângă o avea în continuare în buzunar, iar în fața ei nu se afla niciun suport specific. Dovadă sunt imaginile în care se vede foarte clar că atunci când a terminat de făcut cruce, a apucat din nou lumânarea aprinsă din dreptul ei.

Singura explicație logică, dacă nu e o iluzie optică, este aceea că lumânarea era agățată cumva de tavan. Sau poate exista un alt aranjament la fața locului, dar care nu a putut fi sesizat în imaginile filmate.

Citește și Detaliul care a trecut neobservat în timpul înmormântării Regelui Mihai. Ce a făcut Klaus Iohannis

Psihologul Cezar Laurențiu Cioc a analizat comportamentul personalităților care au fost prezente la înmormântarea Regelui Mihai I al României, ieri 16 decembrie 2017.

„Cu un cap mai înalt decât toată mulţimea şi de mână cu soţia sa, Carmen, preşedintele Klaus Iohannis a păşit în Palatul Victoria cu o expresie facială care nu trăda nimic din gândurile sau simţămintele preşedintelui. Protocolar, Iohannis a salutat personal capetele încoronate, apoi şi-a luat soţia de mână din nou.

Iohannis s-a purtat ca un adevărat președinte, spune psihologul

A fost singurul personaj de la înmormântare care a ales să îşi tină soţia de mână. Este un gest de apropiere umană, de front comun, de “doi în unul”, care, deşi nu e protocolar sau specific vreunei case regale, simbolizează armonie şi drum comun.

Carmen Iohannis părea, la Palatul Regal, că îşi poate gestiona emoţiile. Era sobră, avea o atitudine serioasă şi oficială. Nu a durat mult însă. Spre Patriarhie, cu preşedintele de mână, Carmen Iohannis a izbucnit în plâns.

Citește și Singurii piloți din România care i-au adus Regelui Mihai I un ultim omagiu! Nu au uitat de pasiunea acestuia pentru aviație – VIDEO

Regele Mihai a fost înmormântat astăzi, având parte la funeralii de o ceremonie fastuoasă organizată de Casa Regală a României!

Autoritățile române au făcut din pacate multe stângăcii în toată perioada de doliu, dorind parcă să uite că această țară trebuie să îi poarte un imens respect.

Regele Mihai a fost cunoscut pentru pasiunea sa pentru aviație și încă de la vârsta de 12 ani a avut parte de primul său zbor, în calitate de pasager. Asta deși îi era interzis să zboare la acea vreme din cauza riscurilor la care se supunea.

În 1930 Regele Mihai a fost unul dintre susținătorii care au pus bazele înfințării Aeroclubului României, care este și astăzi în funcțiune. Toată lumea se aștepta ca actuala conducere să organizeze un eveniment și ca Trenul Regal să fie însoțit de avioane ușoare în drumul spre Curtea de Arges, locul în care Regele Mihai a fost înmormântat.

Citește și Principesa Margareta, gest incredibil. Ce a făcut lângă sicriul Regelui Mihai

5 Comments

5 Comments

  1. dumitru

    2017-12-26T15:28:45+02:00 at 15:28

    Nu avea miina in buzunar si asta se vede bine . Terminati prostiile caci deveniti ridicoli.

  2. vasy

    2017-12-18T23:23:47+02:00 at 23:23

    avea manusa neagra in mana in care tinea lumanarea!!!

  3. brandusa

    2017-12-18T22:31:38+02:00 at 22:31

    Iluminatti confirmed!!!!!!!!!!!

  4. Dora Piscociu

    2017-12-18T16:50:45+02:00 at 16:50

    CHIAR PROSTI SI INCEARCA SA NE PROSTEASC A SI PE NOI!

  5. Monica

    2017-12-18T15:01:56+02:00 at 15:01

    Ce oameni prosti . Prințesa Margareta ținea lumânarea cu doua mâini iar cea care a rămas pe lumânare era acoperită de o mănușa neagră si nu se vede pentru ca filmarea nu e clare deoarece in biserica nu era foarte luminat . Ați luat-o razna fraților . In momentul in care sa închinat Principesa Margareta ,domnia sa ținea lumânare cu acea mâna in care avea mănușa

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top