Connect with us
Horoscop săptămânal 13 - 19 mai 2019. Ambițiosul Marte este în semnul dumneavoastră și va declanșa multă activitate în propria viață

Știri

Horoscop Casandra săptămânal 13 – 19 mai 2019. Ambițiosul Marte este în semnul tău și va declanșa multă activitate în propria viață

Horoscop. Casandra prezintă previziunile astrologice pentru toată săptămâna 13 – 19 mai 2019.

Horoscop LEU 22.07-22.08: Va doriti sa lucrati astazi pentru a face schimbarile in ziua urmatoare. Din cauza naturii aprinse a lui Marte, cel mai bun mod de a lucra in grupuri este de a va converti nevoile cu acestia, astfel incat sa fie un castig pentru fiecare.

Horoscop FECIOARA 23.08-22.09: Pentru prima oara in doi ani, Marte sta in partea de sus a diagramei si va trezeste ambitia de a realiza tot felul de obiective. Ideal ar fi sa deveniti toleranti cu cei din jur, mai ales ca in aceste zile sunteti greu de suportat.

Horoscop BALANTA 23.09-22.10: Doriti sa va extindeti orizonturile, sa faceti multa munca creativa, intelectuala si sa descoperiti noi idei. Cu-adevarat curios vi se pare ca altii ar trebui sa creada ca sunteti geniali. Convingeti-i!

Horoscop SCORPION 23.10-21.11: In aceste zile s-ar putea declansa un conflict cu cineva legat de o proprietate comuna, datorii, impozite, probleme de asigurari sau ceva in privinta unei mosteniri. Inconvenientul va va forta sa va reexaminati criteriul de valori.

Horoscop SAGETATOR 22.11-21.12: Se anunta cateva zile dificile, cand va veti simti ca un matador care vede un taur scotand flacari pe nari. Ar trebui sa tineti cont ca oamenii care va deranjeaza sunt cei pe care ii iubiti, asa ca trebuie sa va pregatiti sa faceti compromisuri!

Horoscop CAPRICORN 22.12-19.01: Sunteti unul dintre semnele norocoase. Acum veti lasa toate grijile deoparte si va apucati de treaba. O singura problema va fi: veti munci doar pentru beneficiul altora.

Horoscop VARSATOR 20.01-18.02: Saptamana aceasta va fi plina de distractii si aventuri interesante. Va veti ocupa mai ales de distractie, evenimente sportive si activitati impreuna cu cei mai mici membri ai familiei.  Singurul dezavantaj poate fi legat de un mic conflict cu copiii.

Citeste aici horoscopul integral

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top