Connect with us
Horoscop săptămânal 22-28 ianuarie 2018 Oana Hanganu Rac

Știri

Horoscop săptămânal 28 august – 3 septembrie 2017 Rac – Oana Hanganu

Racii pierd bani dacă fac investiții la recomandarea familiei. Mai bine ar cere sfatul unui specialist!

Horoscopul săptămânii 28 august-3 septembrie pentru zodia Rac anunță pierderi financiare în cazul unor investiții făcute la recomandarea familiei sau prietenilor.

Oricât de bine intenționați ar fi prietenii, opinia lor nu poate înlocui sfatul unui specialist. Iar nativii Rac care își asumă riscuri inutile se vor convinge de acest adevăr chiar luni, 28 august.

Marți, 29 august, Racii s-ar putea confrunta și cu nemulțumirea partenerului de viață, din cauza banilor pierduți.

Ziua de miercuri, 30 august, este potrivită pentru rezolvarea unor probleme de sănătate sau pentru analize și investigații de rutină.

Joi, 31 august, planeta Afacerilor, Mercur, va ajunge, din nou, în casa Banilor din astrograma Racilor. Aceștia pot relansa un proiect, la care au renunțat în trecut.

Vineri, 1 august, Racii singuri vor visa la partenerul ideal și, dacă se vor îndrăgosti la prima vedere, vor crede că l-au și găsit. Ar fi bine să nu se grăbească!

Sâmbătă, 2 august, Racii care merg la serviciu vor fi remarcați de șefi sau de un client foarte important, care le va oferi un job, peste nu mult timp.

Duminică, 3 septembrie, Racii vor stabili lista de cheltuieli necesare pentru luna septembrie, în special dacă au copii care, peste câteva zile, vor merge la școală.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top