Connect with us
Horoscop zilnic 7 februarie 2020. O zodie primește vești de departe

Zilnic

Horoscop zilnic 7 februarie 2020. O zodie primește vești de departe

Horoscop zilnic 7 februarie 2020 – Berbec

Fii critic, ai tupeu, fii stăpân pe tine, fă un pas înainte şi arată la ce eşti cel mai bun, fii tu însuţi pentru că e un moment în care aceste trăsături ale tale joacă un rol esenţial pentru rezolvarea unei probleme. Dacă ai sta modest în banca ta şi ai trece cu vederea lucrurile care nu-ţi convin, nu ai face altceva decât să laşi nepricepuţii să te depăşească. Trebuie să arăţi că nu eşti dispus să faci compromisuri ci că ai nişte principii solide de la care nu te abaţi şi că eşti gata să te lupţi pentru a arăta că tu ai dreptate! Cu siguranţă azi eşti cu un pas înainte şi cu un cap deasupra!

Horoscop zilnic 7 februarie 2020 – Taur

Greu te mai descurci cu banii iar azi vei resimţi chiar unul din cele mai dificile momente în acest sens. Ai mai multe plăţi de făcut şi când vezi că începe o altă lună cu altă serie nesfârşită de datorii şi facturi, deja te doare capul. Fii foarte atent la sumele pe care le manevrezi în această perioadă pentru a nu te implica în cheltuieli pe care nu le poţi duce, altfel dezechilibrezi o balanţă şi aşa fragilă şi nu o vei mai putea redresa curând. Prudenţa şi simţul măsurii te vor scoate din orice neplăcere financiară.

Horoscop zilnic 7 februarie 2020 – Gemeni

Tu te simţi blocat într-un impas major şi, din cauza pesimismului, nu vezi nicio ieşire. Când tu eşti împovărat de griji şi gânduri negative, caută ajutor din afară, deoarece ai alături de tine un grup de suport care poate contribui salvator pentru a te ajuta să depăşeşti impasul. Nu numai că îţi ridică moralul, ci pun şi umărul la problema ta, venind cu soluţii practice de a rezolva totul mai repede. Totul e să nu începi tu să-i respingi, să le pui la îndoială intenţiile, pentru că ei nu ascund nimic în spatele amabilităţii lor. Chiar vor să te ajute, dar nu cumva cel negativist eşti tu?

Horoscop zilnic 7 februarie 2020 – Rac

Dacă ai putea amâna deplasările de astăzi, ar fi mult mai bine, pentru că nu e o zi favorabilă călătoriilor cu mijloace de transport. Te poţi trezi în faţa unui incident neplăcut chiar la mijlocul drumului şi totul va transforma această zi în motiv de dezamăgire. Ori nu mai poţi pleca la drum din cauza vreunei defecţiuni la automobil, ori cei care ar fi trebuit să te însoţească pe parcursul excursiei îşi schimbă planurile în ultimul moment, iată că sunt tot felul de motive care pot transforma călătoria în eşec. Nici veştile care vin de departe nu te bucură prea mult, ca atare distanţele au un efect negativ asupra ta.

Horoscop zilnic 7 februarie 2020 – Leu

Pentru că în trecut ai mai avut loc un moment similar celui de acum, îţi cam lipseşte curajul să mai încerci o dată, ca nu cumva să repeţi aceeaşi greşeală de odinioară. În loc să te temi să acţionezi, ar trebui să arăţi că ai învăţat ceva din lecţia de atunci şi că acum ştii să gestionezi mult mai bine problema. Nu teama e atitudinea cea mai potrivită în această situaţie, ci înţelepciunea, semn că ţi-ai asumat erorile trecutului şi ştii mult mai bine cum să acţionezi. Ţi se oferă o a doua şansă spre succes, dar trebuie să ai curajul să încerci!

Horoscop zilnic 7 februarie 2020 – Fecioară

Te afli în preajma unei persoane care impune respect şi autoritate, dar în loc să preiei ceva din exemplul pe care ţi-l oferă, te retragi în carapacea ta şi te simţi eclipsat de acesta. Îi recunoşti superioritatea în anumite privințe, te şi intimidează prin felul său de a fi, pentru că afişează o atitudine de învingător pe care tu nu o poţi imita. Tu îţi vezi prea mult lipsurile şi punctele slabe, în timp ce omul din faţa ta nici nu consideră că ar avea vreun defect. Aşa ar trebui să faci şi tu pentru mai multă încredere în valoarea proprie.

Horoscop zilnic 7 februarie 2020 – Balanță

Timpul se dovedeşte a fi cel mai mare inamic al tău, pentru că ai mai avea nevoie de câteva ore pentru un anumit scop şi nu ştii de unde să le scoţi. E o chestiune de organizare eficientă a orelor pe care le ai totuşi la dispoziţie, renunţând, pe cât posibil, la sarcinile care nu sunt urgente, la treburile minore care mai pot aştepta, la sarcinile pe care le mai poţi pasa şi la alţii. Iată câte soluţii ar mai fi la dispoziţie şi, dacă te foloseşti de ele, vei vedea dintr-o dată cât se goleşte lista ta de sarcini şi vei găsi acele ore de care mai ai nevoie! Începe, deci, să faci puţină ordine prin agendă şi să dai afară ceea ce nu e obligatoriu în acest moment.

Horoscop zilnic 7 februarie 2020 – Scorpion

Discuţia pe care o ai azi cu reprezentantul unei instituţii îţi oferă startul ideal către o direcţie nouă. Ai terenul asigurat pentru un succes de toată frumuseţea, având de partea ta şi legea, şi instrumentele corecte pentru a ajunge la un rezultat bun. Vestea oficială pe care o primeşti este stimulativă încât ar fi bine să pui imediat în practică ideea pe care o ai, pentru că ai de acum fundamentul necesar unui proiect de succes. Nimic nu te mai opreşte din elan, ci sunt întrunite toate condiţiile.

Horoscop zilnic 7 februarie 2020 – Săgetător

Mintea ta merge brici, ideile vin pe bandă rulantă şi sunt bine argumentate logic, de parcă le-ai citi din manual. Se ştie că eşti o enciclopedie ambulantă care ştie câte ceva din orice domeniu, dar azi dai o lecţie de înţelepciune prin soluţii geniale la o problemă dificilă. Îţi place să afli tot ce mişcă în lumea asta şi ai ocazia să-ţi lărgeşti orizonturile prin informaţii noi din domenii din care ştiai ceva-ceva, dar acum le poţi aprofunda. Pui mâna pe carte, răsfoieşti internetul şi pui întruna întrebări, pentru că vrei să ştii mai mult.

Horoscop zilnic 7 februarie 2020 – Capricorn

Ai tot amânat acest moment de frică să nu iei o decizie greşită, dar în cele din urmă trebuie să te hotărăşti să spui odată stop şi să închizi un capitol din care nu mai ai nimic de câştigat. E ca şi cum presimţeai că vine finalul unei etape dar, ca să nu pierzi tot ce ai construit până aici, ai tot tergiversat finalul şi ai sperat că mai poţi continua o vreme aşa. Iată că nu se mai poate trage de timp, ca atare trebuie să-ţi iei inima în dinţi şi să-ţi iei rămas bun, oricât de dificil ar fi finalul. Te vei elibera complet şi apoi vei putea să te gândeşti la altă direcţie.

Horoscop zilnic 7 februarie 2020 – Vărsător

Eşti blocat într-un punct mort de câteva zile şi tot nu-i dai de capăt, de aceea trebuie să ştii la cine să apelezi la nevoie ca să te scoată din impas. Există cineva care deţine azi cheia problemei tale, totul e să laşi jena deoparte şi să întrebi. Nu e nicio ruşine să nu ştii cum să rezolvi uneori câte o problemă complicată, deoarece aşa se învaţă: din greşeli, luându-ţi inima în dinţi să te informezi de la cei cu mai multă experienţă. Dacă te încăpăţânezi să le faci pe toate singur, s-ar putea să nu ieşi prea uşor din impas, deci cere ajutorul!

Horoscop zilnic 7 februarie 2020 – Pești

Dacă trebuie să participi într-o competiţie sau eşti implicat într-o situaţie conflictuală, nu vei fi în cea mai bună formă pentru luptă, pentru că eşti mult mai sensibil azi. Luptă-te cu stările contradictorii care se cuibăresc azi în inima ta, deoarece ai nevoie să fii liniştit, relaxat, nicidecum stresat şi încărcat de atâtea emoţii negative. Eşti în faţa unui moment tensionat care naşte un fel de trac în interiorul tău pentru că nu ştii foarte sigur nici ce te aşteaptă şi nici cum vei face faţă acelei provocări, de aceea stai ca pe ghimpi în aşteptarea primei înfăţişări.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top