Connect with us
Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 Vărsător

Horoscop lunar

Horoscop Minerva FEBRUARIE 2020 Vărsător

S-ar putea să fie un moment bun pentru a face o examinare situației reale, în acest moment, o evaluare sinceră a felului cum arați, a sănătății și a bunurilor tale și să încerci să cosmetizezi  acolo unde este necesar. Ceea ce este cu adevărat intim și personal, trebuie să fie examinat minuțios și acolo unde este loc pentru îmbunătățiri, ia măsurile care se cuvin. Va trebui să stabilești relații de lucru bune și cu colegii, subordonații și șefii. NU este un moment pentru a contesta sistemul! Protejează-te de stres și nu te neglija. În consecință, este un timp pentru autoevaluarea introspectivă cu un înalt grad de onestitate și obiectivitate. Întrebându-te dacă în felul în care te prezinți aduce mulțumire, succes sau fericire, răspunsurile vor veni din atitudinea ta schimbată.

Cu Venus care mai stă doar 3 zile în semnul tău în această lună, atragi toată atenția și ai un izvor la pacale deschisă. Există schimbări puternice care se desfășoară în spatele scenei din viața ta pe măsură ce intri în februarie. Dezvoltarea meditației zilnice va fi o bază puternică în această lună și pe parcursul anului. Viața se schimbă cu rapiditate și nu ai toate răspunsurile la-ndemână, așa că ia lucrurile pe rând și poți vedea următorii pași. Îți poți manifesta, construi și trăi visele dar, în același timp, ți se va cere să faci pași conștienți către ea.

Pe măsură ce Soarele a intrat în Casa 1 a personalității, pășești ferm și sigur, pe drumul tău. 23 februarie aduce luna nouă în Pești și marchează un nou început profund personal. Nu mai ești cine ai fost cu o săptămână în urmă, să nu mai vorbim de acum o lună sau un an. Fii fidel ție însuți/însăți și poți arăta ceea ce ai devenit și ce ești pe cale să devii.

Horoscop Minerva FEBRUARIE 2020 Vărsător Relațional

Luna plină din 9 februarie în senul tău, sporește dorința de a face parte dintr-un cuplu. Pune pe viața de familie un accent mai clar. Folosește-ți puterea emoțională crescută pentru a depăși provocările din acest domenu acum.

Mercur va sta doar până pe 3 februarie în semnul tău logic și îți va aduce darul inteligenței și a viziunii progresiste. Poate că viața ta sentimantală nu este menită să fie la fel ca a celorlalți și asta este în regulă. Încearcă să găsești un partener care este dispus să accepte să vă fie sinele tău excentric.

De asemenea, Soarele face echipă cu semnul tău individualist până pe 18 februarie, așa că nu vei avea prea multe motive să ascunzi cine ești cu adevărat. Cea mai bună șansă de a găsi iubirea acum este să apelezi la mijloacele neconvenționale. 

Horoscop Minerva FEBRUARIE 2020 Vărsător Profesional

 Marte este în Casa a 11-a, casă socială și a muncii în colectiv. S-ar putea să obții în cele din urmă creșterea financiară pe care o așteptai. Un nou loc de muncă sau transfer în cadrul instituției este de asemenea posibil.

Există foarte multă energie comasată în Casa a 12-a, mai ales că Jupiter se apropie cu pași repezi de conjuncția Saturn – Pluto. Ar fi o idee bună să îți faci puțin timp pentru a medita la obiectivele pe termen lung. Dacă ești la birou, încercă însă, să eviți argumentele.

Luna nouă din 23 februarie, sugerează că această energie pozitivă te va ajuta să iei mai multe măsuri de siguranță. Acesta nu este un an pentru a da înapoi și a aștepta ca alții să treacă pe primul loc.

Horoscop Minerva FEBRUARIE 2020 Vărsător Financiar

Acesta este un moment pentru a te evalua și trebuie să fii sincer în acest sens; chiar dacă nu îți place să recunoști ceva anume, trebuie să te confrunți cu faptele când este vorba despre tine. Aceasta este singura cale sigură de satisfacție și succes. Cine se îndepărtează și se minte pe sine, va repeta deseori acest proces, pentru a avea rezultate reale. În cele din urmă, atitudinea ta este cea care îți va determina une vei ajunge în viață.

Prietenii și familia ta vă avertizează adesea despre a fi prea critici cu tine, dar astrele spun o altă poveste; acum este un moment excelent pentru a face o evaluare realistă a ta. Aspectul, sănătatea și lucrurile pe care le ai trebuie să fie luate în considerare din perspectiva cheltuielilor. 

Pe 29 februarie, începe să se prefigureze conjuncția Venus – Uranus, provocând o gaură în finanțele tale. Păzește-ți cu atenție conturile, dar ce este mai important, nu te apuca de o afacere care sună prea bine pentru a fi adevărată.

Horoscop Minerva FEBRUARIE 2020 Vărsător Sănătate

În această lună se întâmplă foarte multe în Casa a 12-a, a lucrurilor ascunse, un sector privat și spiritual al temei natale care îți poate afecta sănătatea și starea de bine.

Poate fi o șansă de a face un bilanț al obiceiurilor habituale care poate nu funcționează pentru tine. Dacă ești gata să schimbi regimul alimentar, începe de pe acum, și ai șanse să scapi de kilogramele în plus.

Poate cel mai bun lucru care te poate ajuta acum este să te ocupi de orice problemă emoțională. Fă din aceasta o prioritate și lucrează pentru a elibera blocajele și tensiunea din corp. Acest lucru poate ajuta la calmarea durerile din corp, indiferent de natura lor, și poate să te simți mai ușor și mai calm.

Citește Horoscopul lunii FEBRUARIE 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top