Connect with us
Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 Gemeni

Horoscop lunar

Horoscop Minerva FEBRUARIE 2020 Gemeni

Ești în fața unui nou Început. Viața se schimbă, iar o căsătorie, o relație sau o situație financiară evoluează rapid. Eclipsa de luna trecută, din Rac, ți-a dat șansa să te eliberezi de orice lupte de putere și a făcut să preiei controlul într-o situație pe care ai simțit că scapă controlului tău. 

Luna Plină din Leu, îți arată că nu ești fără putere, dar trebuie să alegi locul în care să investești timpul, banii și emoțiile și poți decide cu ce sau cu cine să colaborezi. Scapă conștient de orice condiție care te presează în privința căsătoriei, intimității, parteneriatului și baniilor și te cufunzi mai profund în valorile tale. De asemenea, recunoști valoarea a tot ceea ce pui pe masă, în toate relațiile tale. Tot ceea ce se destramă, aduce un val de abundență emoțională, afectivă, financiară și de intimitate, permițându-ți să aprofundezi angajamentele care îți oferă securitatea de care ai nevoie.

Pe luna nouă din Pești, din 23 februarie, ești eliberat de o situație care cântărește foarte mult în sufletul tău și vezi lucrurile dintr-o perspectivă nouă. Ești chemat să faci un salt de credință cu cea mai optimistă viziune, iar credința va fi răsplătită.

Horoscop Minerva FEBRUARIE 2020 Gemeni Relațional

Luna este în semnul tău pe 4 februarie. Ești cel mai bun lucru din această lună și abilitățile tale de flirt sunt pe măsură. De asemenea, chibițezi și ești expert în a face glume, dar amintește-ți că s-ar putea ca nu toată lumea să fie ca tine.

Există un sextil încandescent între Mercur din Pești și Uranus din Taur, la începutul lunii, care te poate ajuta să ajungi la viața sentimentală pe care ți-ai dorit-o întotdeauna. Cât de serios ești dispus să lucrezi? Comunicarea sentimentelor într-un mod deschis și clar, este primul pas pentru a obține ceea ce îți dorești.

Un pătrat  între conjuncția Chiron – Lilit – Venus și Marte te aduce într-o dispoziție sexy, dar posibilele consecințe pentru încercările pasionate s-ar putea să nu merite plăcerea de moment. Ia în considerare întotdeauna posibilele consecințe înainte de a face lucruri al căror singur scop este o clipă de plăcere. 

Horoscop Minerva FEBRUARIE 2020 Gemeni Profesional

Marte în Săgetător aduce rezultate bune în conversațiile deschise cu colegii de muncă sau cu partenerii de afaceri. De asemenea, poți găsi noi posibilități de colaborare și influență care te va ajuta să îți promovezi afacerea.

Pe 8 februarie, Venus intră în Berbec, în Casa a 11-a, a prietenilor și a mediului social în care te învârți. Este o energie bună pentru a lucra în domeniul medicinei, divertismentului sau designului. Ia legătura cu șeful direct și vorbește-i  despre viziunea ta asupra viitorului carierei tale.

Luna Plină din Leu de pe 9 februarie, duce la schimbări care aduc rezultate mai bune. Este posibil să apară un mic regres, dar în câteva săptămâni vei vedea care sunt avantajele care decurg de aici.

Efectele conjuncției Saturn – Pluto în Capricorn, se resimt puternic la nivelul Casei a 8-a, casa investițiilor pe termen lung, resurselor provenind de la alții și a veniturilor pasive. Este important să nu reacționezi emoțional la știri financiare. Fii logic. Nu există niciun motiv să te grăbești cu dorina de a vinde cu orice preț.

Luna Nouă din Pești de pe 23 februarie sugerează că este timpul să lucrezi la oportunitatea de a lucra în străinătate sau de afaceri legate de țări străine, călătorii și educație.

Horoscop Minerva FEBRUARIE 2020 Gemeni Financiar

A sosit momentul, încă odată, să îți demonstrezi abilitatea în gestionarea problemelor financiare. Moștenirile sau situațiile în care sunt implicați oamenii pe care îi cunoști, vor veni să te implice. Acesta este momentul în care poți face un mic împrumut unui prieten sau pentru a cere un împrumut dacă se întâmplă să ai nevoie de bani.

Acum mai mult ca oricând, ești dispus să explorezi secretele vieții. Timpul de a fi cel care ești și de a face o introspecție serioasă a sosit; este posibil să descoperi o forță personală sau un talent de care nu ai cunoștință și care îți poate aduce bani. Știi ce trebuie să faci pentru a fi mai performant și recunoscut pentru ceea ce faci.

Horoscop Minerva FEBRUARIE 2020 Gemeni Sănătate

Stăpânul casei, Pluto, în conjuncție cu Saturn, atenționează în mod special să ai grijă la sănătatea ta. Încă odată, problemele emoționale pot fi în centrul simptomelor pe care le manifești. Chiar și așa, ar fi bine să consulți un medic de specialitate înainte de a încerca alte forme de vindecare. Pentru siguranța ta.

Conjuncția transformatoare Saturn – Pluto poate aduce experiențe de nedescris în adâncurile ființei care apoi se ridică la suprafață. Conștientizarea acestora ar putea permite înțelegere a simptomatologiei concomitent cu o ușurare a durerii. Atingerea și vindecarea energetică pot fi excelente amândouă pentru deblocarea canalelor energetice și eliberarea tensiunilor din corp.

Citește Horoscopul lunii FEBRUARIE 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top