Connect with us
Infirmieră acuzată că dezbrăca pacienții în spital pentru a le face poze

Externe

Infirmieră acuzată că dezbrăca pacienții în spital pentru a le face poze

Mare e Grădina Domnului și mulți refuză să sară gardul! Femeia din imagine a devenit populară în ultimele 24 de ore pentru comportamentul ei la locul de muncă, unul destul de rușinos, după cum scrie presa de peste Ocean.

Kristen Johnson este o infirmieră de 27 de ani care a fost raportată la poliția din New York pentru că făcea lucruri care nu intră în atribuțiile sale de serviciu. Femeia a fost reclamată de mai multe persoane, rude sau prieteni ai pacienților pe care îi avea sub îngrijire.

Denunțul care a făcut poliția să ia în serios cazul a fost, însă, al colegei sale. Aceasta a aflat că infirmiera poza pacienții dezbrăcați și că avea o întreagă colecție de fotografia cu aceștia.

Se juca cu organele genitale ale pacienților care erau pe patul de spital

Femeia a fost arestată în cele din urmă. Conform declarațiilor martorilor, Kristen fotografia zona intimă a bărbaților inconștienți pe care trebuia să îi îngrijească și trimitea pozele altor colege pentru a se amuza.

În altă ocazie, tânăra a fost surprinsă jucându-se cu organul genital al unui bărbat inconștient, iar alteori dezbrăca bărbați aflați în moarte clinică.

Tânăra a scăpat cu o pedeapsă mai ușoară pentru că a refuzat de bunăvoie să mai practice această meserie, după ce numele ei a apărut la toate buletinele de știri din America, notează Fox News.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top