Connect with us

Externe

Prințesa Charlotte, răspuns amuzant când cineva o întreabă ce vârstă are: ”Charlotte spune tuturor că are 16 ani!”

Prințesa Charlotte a împlinit de curând șase ani, dar niciodată nu le spune oamenilor vârsta ei reală. Deși este mică, are un simț al umorului foarte dezvoltat. Prințesa este a patra în linia succesorală la tronul britanic, după fratele ei George, care va împlini 8 ani în iulie.

Prințesa se crede deja adolescentă

Prințesa Charlotte, fiica prințului William și a lui Kate Middleton, a împlinit zilele trecute doar șase ani. Cu toate acestea, tatăl ei a declarat că ea se crede mult mai mare și spune tuturor că are 16 ani și, de altfel, este foarte sigură pe ea, exact cum este o adolescentă.

Willian a declarat că cea mică este foarte încântată că a împlinit șase ani și deja crede că este liberă să ia propriile decizii, să facă ce vrea.

”Dacă o întrebi ce vârstă are, o să-ți spună că are 16. Am 16 ani și fac ce vreau.”, a marturisit William, adăugând: ”Cresc foarte repede”.

Cu ocazia aniversării, Charlotte a avut parte de o petrecere frumoasă, unde au fost invitați apropiații și o mulțime de copii.

Ce pasiune are micuța Charlotte

La doar șase ani, fetițele de această vârstă se joacă cu păpușile, adoră distracția și sunt răsfățate și sensibile. Cu toate acestea, prințesa Charlotte are cu totul alte pasiuni, deși este doar un copil. Fiica ducesei Kate Middelton și a Prințului William iubește natura, vietățile și tot ce o înconjoară.

Micuța este pasionată de păianjeni, pe care îi prinde fără nicio frică. Îi analizează îndeaproape, învață multe despre ei, dar fără a-i răni, pentru că îi eliberează în siguranță.

„Micuța prințesă este fanatică atunci când vine vorba de păianjeni. Îi place să îi observe și să învețe despre ei. Vânează de multe ori păianjeni, îi ține sub observație, iar apoi îi eliberează’, a declarat Katie Nicholl.

Prințesa petrece mult timp în aer liber și părinții ei evită să îi dea prea mult acces la tehnologie. În loc să stea cu ochii în calculator și televizor, micuța se joacă și descoperă mediul înconjurător.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top