Connect with us
Prima reacție a mamei lui Răzvan Ciobanu - „Vă rog din suflet”

Știri

Prima reacție a mamei lui Răzvan Ciobanu – „Vă rog din suflet”

Mama lui Răzvan Ciobanu, Elena Ciobanu, și-a pierdut în această dimineață fiul de 43 de ani într-un cumplit accident de mașină. Zeci de speculații au apărut în presă imediat după aflarea veștii, iar mama lui ne-a răspuns și ne-a rugat să transmitem următorul mesaj.

Mesajul mamei lui Răzvan Ciobanu

„Vă mulțumesc pentru condoleanțe, vă rog atât pe voi cât și pe ceilalți colegi din presă să mă lăsați să-mi plâng fiul. Sunt extrem de bulversată și șocată, nici nu știu ce să fac. Dacă l-ați iubit, daca nu, va rog doar să-l lăsați să se odihnească în pace”. a spus Elena Ciobanu pentru huff.ro.

Citește și: Vica Blochina trebuia plece cu Răzvan Ciobanu acasă. Ultimul SMS trimis

Citește și: Preot: Razvan Ciobanu nu va avea parte de slujbă de înmormântare

Uluitor! Dezvăluirile mamei lui Răzvan Ciobanu. Ce făcea designerul când era mic

Răzvan Ciobanu și mama sa au fost invitați de Teo Trandafir în emisiunea pe care aceasta o are la Kanal D. Cea care i-a dat naștere designerului a povestit despre cât de neastâmpărat era fiul ei, iar acesta a aflat pentru prima dată că era pasionat de design încă de mic.
”Deci, în premieră intergalactica și interstelară…o duc pe mamă la tv! La Teo Show…trebuie să intrăm în 20 de minute! Acum îmi povestește mama că, înainte să vorbesc, desenam: genți și pantofi…habar nu am avut până în acest moment! O iubesc!”, a scris Răzvan Ciobanu pe pagina lui de Facebook.

Intrată în direct mama designerului a povestit ce năzbâtii făcea Răzvan Ciobanu când era mic. Chiar dacă acum sunt amintiri minunate, pe vremea aceea nu-i pica prea bine când fiul ei îi distrugea hainele. ”Când era mic, Răzvan făcea rochii păpuşilor din capotul meu. (…)

În clasa a doua sau a treia şi-a adus prietenele în casă, a scos toate gablonţurile pe care le aveam, tot argintul şi le-a dat lor”, a povestit mama creatorului de modă, care susține că fiul ei nu i-a făcut niciodată vreo haină.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top