Connect with us
A trecut un an de la moartea lui Răzvan Ciobanu. Ce s-a întâmplat de fapt atunci

Monden

A trecut un an de la moartea lui Răzvan Ciobanu. Ce s-a întâmplat de fapt atunci

A trecut un an de la moartea celebrului designer român Răzvan Ciobanu și încă nu se știe exact ce s-a întâmplat în noaptea bestemată în care acesta și-a găsit sfârșitul. Dosarul morții lui Răzvan Ciobanu s-a clasat și așa cum a promis, Laura Vicol a prezentat toate informațiile importante despre moartea regretatului designer. Avocata a declarat că ancheta s-a realizat într-un mod profesionist.

A trecut un an de la moartea lui Răzvan Ciobanu. Ce s-a întâmplat de fapt atunci

Avocata Laura Vicol spune că Răzvan Ciobanu nu a murit pe 29 aprilie așa cum s-a speculat inițial, ci pe 28. Mai mult, avocata cu o experiență de 20 de ani în domeniu spune că Răzvan a făcut un infarct fix înainte de accident.

„A fost clasat drept accident de circulație, iar moartea a fost cauzată de leziunile pe care le-a suferit. Presupunerea este că toate organele interne i-au fost distruse, pentru că el a făcut infarct înainte să intre… deci, el când a intrat pe acea bucată de drum, a suferit un atac cerebral și din acea cauză, era și poziția de rigor mortis. El era deja mort. A fost propulsat prin parbrizul mașinii, iar mașina s-a rostogolit peste el. Așa a fost strivit”, a mai declarat Laura Vicol, scrie STIRI TV.

„Nu am spus niciodată ziua în care el a murit. Nu a murit pe 29 aprilie, așa cum s-a vehiculat luni dimineață, când a fost el găsit, el a murit seara, duminica sfântă de Paști, către ora 23:00. Corpul lui a fost găsit a doua zi dimineață. A murit la ora 22:55, exact distanța parcursă între… El s-a dus glonț spre moarte”, a declarat avocata creatorului de modă în cadrul unei emisiuni.

De-a lungul anchetei, Laura Vicol, spune că s-a gândit la tot felul de ipoteze.

„Și eu m-am gândit că poate cineva a fost în mașină, poate a sărit din mașină, poate a fost corpul amplasat acolo și omorât înainte în bătaie. La cum arăta Răzvan în momentul în care l-am îmbrăcat să-l pregătesc pentru coșciug și pentru aducerea în București, hainele nu s-au putut închide, din cauza coastelor rupte, fisurate. Corpul lui era făcut praf.”, a declarat Laura Vicol în cadrul unei emisiuni tv.

Mama lui Răzvan Ciobanu, cuprinsă încă de o durere imensă

La un an de la moartea fiului ei, mama designerului nu și-a revenit. Cu ceva timp în urmă ea posta un mesaj tulburător și plin de durere de rețelele de socializare.

„Mi-aş dori ca toată durerea mea să fie doar un vis. Acolo sus, printre stele, am o persoană care ştiu că mă va veghea şi va fi mereu în inima şi în sufletul meu. (…) OAMENII nu MOR. Ei se mută în stele şi în INIMILE celor care îi iubesc. Când ne este DOR, închidem ochii, iar ei vin de fiecare dată, ACASĂ. La noi. Se aşează pe prispa GÂNDURILOR, a dorurilor şi ne ascultă. Uneori, dacă suntem atenţi, ÎI PUTEM CHIAR SIMȚI”, a scris mama lui Răzvan Ciobanu pe rețelele de socializare.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top