Connect with us
Telekom modifică tarifele pentru apeluri începând cu data de 15 mai

Economic

Telekom modifică mărește prețurile pentru apeluri începând cu data de 15 mai

Telekom Romania modifică tarifele pentru apelurile internaționale în Spațiul Economic European (statele membre ale Uniunii Europene plus Islanda, Lichstenstein şi Norvegia), începând cu data de 15 mai 2019, informează compania.

Tarifele reglementate vor fi de 0,226 euro/minut, TVA inclus, respectiv 0,071 euro/SMS, TVA inclus. În cazul în care clienții Telekom Romania beneficiază în prezent de tarife mai mici decât aceste tarife reglementate, tarifele mai mici se mențin.

Minutele internaționale incluse în abonament, disponibile către Zona 1 și Zona 2, vor putea fi utilizate în continuare către destinatiile fixe și mobile din zonele respective, dar și către Zona SEE. De asemenea, minutele internaționale incluse în abonament, disponibile către UE, SUA și Canada, vor putea fi în continuare utilizate de clienți către destinațiile fixe și mobile din zonele respective, dar și către zona SEE.

De noile tarife vor beneficia atât clienții care utilizează cartela preplătită, cât și cei care au abonament.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Economic

To Top