Connect with us
ULTIMA ORA. Atentat terorist in Istanbul, intr-o zona plina cu turisti - 5 victime

Știri

ULTIMA ORA. Atentat terorist in Istanbul, intr-o zona plina cu turisti – 11 MORTI

Un atentat terorist s-a produs in aceasta dimineata in Istanbul intr-o zona plina cu turisti. In acest moment exista 11 morti si zeci de raniti, conform presei din Turcia. Teroristii au vizat un autobuz al politiei. Autobuzul era plin de politisti in momentul in care o masina capcana a intrat in coliziune directa cu acesta. Conform Hurriyet, exista 5 raniti in acest moment.

Atentatul s-a produs intr-o zona plina cu turisti din centrul Istanbulului, iar autoritatile turcesti au blocat retelele de socializare pentru ca cetatenii sa nu poate posta imagini si videoclipuri pe acestea. Chiar si asa, au aparut deja cateva imagini pe Internet, in special pe paginile de Twitter ale presei straine.

ULTIMA ORA. Atentat terorist in Istanbul, intr-o zona plina cu turisti - 5 victime-1

Atentate teroriste pe banda rulanta in ultimele 3 luni:

10 MAI, UN ATENTAT IN SUD-ESTUL TURCIEI A LASAT 10 VICTIME. Acum mai putin de o luna, un alt atentat a atras atentia tuturor. Se intampla in sud-estul statului turc in Diyarbakir, principalul oras din aceasta regiune a tarii.

31 MARTIE, ATENTAT TERORIST CU UN AUTOBUZ, TOT IN DIYARBAKIR. Intr-o statie de autobuz din acest oras sud-estic din Turcia, o explozie puternica i-a bagat pe turci in panica.

27 MARTIE, 52 DE MORTI IN PAKISTAN. 52 de persoane au murit atunci si alte 150 au fost ranite intr-un atentat comis de un kamikaze care si-a detonat explozibilul asupra sa in apropierea unui parc public din Lahore, capitala statului pakistanez.

26 MARTIE, ATENTAT TERORIST LA UN MECI DE FOTBAL IN IRAK. 41 de persoane au murit si 105 au fost ranite in timpul unui meci de fotbal din Bagdad. Atentatul fusese revendicat de organizatia terorista Stat Islamic.

14 MARTIE, ATENTAT LA UN HOTEL DIN COASTA DE FILDES. 16 persoane au murit pe 14 martie, printre care si 4 europeni. Presedintele statului Coasta de Fildes a sustinut ca teroristii au omorat 14 civili si doi militari. Acest atac a fost revendicat de gruparea terorista Al-Qaeda.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top