Connect with us
Horoscop Minerva luna iulie 2019 FECIOARĂ. Echilibru între viața profesională și cea privată

Horoscop lunar

Horoscop Minerva luna iulie 2019 FECIOARĂ. Echilibru între viața profesională și cea privată

Horoscop Minerva luna iulie 2019 Fecioară. Încă de la începutul lunii iulie ar fi bine să ții cont de un obiectiv pe termen lung, probabil unul legat de libertate și o sigurnață financiară mai mare. Există un real potențial să începi un nou ciclu profesional, pe măsură ce Luna Nouă conjunctă cu Eclipsa totală de Soare are loc pe 2 iulie. 

Când Venus intră în Rac în Casa a 10-a, a imaginii sociale și a ambițiilor personale, îți ies în cale oportunități tentante semn că cineva este cu ochii pe tine. Clarifică-ți obiectivele, după care poți face alegeri înțelepte și definitive.

Luna Plină conjunctă cu Eclipsa parțială de Lună, cu Nodul Sud, cu Saturn și cu Pluto în sectorul creativității și al divertismentului, în același timp, de pe 16 iulie, aduce ideea de copii și de iubire, în prim-plan. Depășește nesiguranța care te caracterizează. Prezentul nu este trecutul. Ai libertate și opțiuni, iar ajutorul este în tine.

Pe 23 iulie, Soarele intră în Leu alăturându-se lui Venus, sugerând că cercul social și orizonturile proprii se lărgesc și că aspirațiile tale evoluează. 

Horoscop Minerva luna iulie 2019 Fecioară Relaţional

Crezi că prea multe lucruri bune nu sunt bune. Totuși, pe 2 iulie Luna Nouă din Rac și Eclipsa totală de Soare stabilesc opțiunile vis-a-vis de întâlniri, astfel încât tot ce trebuie să faci este să găsești o modalitate de a le valorifica.

Stăpâna ta planetară, Mercur, intră în retrogradare pe 8 iulie, în Leu, conjunct fiind cu Marte, ceea ce presupune că vorbești și tu mai mult decât trebuie, dar nu estenumai asta, spui multe prostii. Mai bine gândește-te la relațiile anterioare și vezi unde ai greșit, pentru tine comunicarea este o mare capcană. 

Soarele intră în Leu, în Casa a 12-a a lucrurilor neștiute, pe 23 iulie, astfel încât analiza anumitor perspective poate juca un rol primordial în deciziile pe care le ai de luat. Universul funcționează pentru tine în moduri misterioase, deci nu exclude nimic.

Horoscop Minerva luna iulie 2019 Fecioară Profesional

 Nu te baza pe colegii de muncă pentru a aduna piesele disparate pe care le-ai lăsat în urma ta acum câteva zile. Finalizează ceea ce ai început, în loc să crezi că altcineva o va face pentru tine. Asumă-ți responsabilitatea pentru propriile acțiuni.

O oportunitate interesantă ar putea să apară lângă 2 iulie, datorită Lunii Noi și a Eclipsei de Soare. Dei vei fi tentat să preiei această funcție, ar trebui să insiști pentru schimbarea contractului de muncă. Nu cumva să ai surprize de ultim moment în privința scopului îndatoririlor tale. Dacă nu poți obține ce dorești, amână până la revenirea lui Mercur din retrogradare, pe 1 august, când va fi mai ușor să obți ce dorești. 

Luna Plină de pe 16 iulie îți cere un echilibru între viața profesională și cea privată. 

Horoscop Minerva luna iulie 2019 Fecioară Financiar

Pregătește-te ca multe lucruri din viața ta să fie făcute mai bine. Recunoașterea muncii aduce nu doar recompense ci și o creștere a prestigiului.

Viziunea ta este practică; știi ce rezultate sunt realiste și la ce să te aștepți ca să vezi rezultatele practice. Oamenii din jurul tău știu că faci lucrurile rapid și eficient și este posibil să aibă legătură și cu autoritatea ta. Acesta este modul în care funcționează afacerea, dar unii ar prefera să se ocupe de alte nevoi acum. Nu este o atitudine egoistă, dar dacă vrei să ajungi mai departe decât ești, trebuie să fii dispus să dai mai mult decât ceea ce faci de obicei, în viață.

Horoscop Minerva luna iulie 2019 Fecioară Sănătate

Cu cât te conectezi mai puternic cu alții care te pot ajuta în cursa ta pentru sănătate, cu atât va fi mai ușor pentru tine. Deși sectorul sănătății nu este în centrul atenției luna aceasta, o influență plină de viață în zona socială sugerează că faci aceste lucruri cel mai bine atunci când ai prieteni și sprijin. Indiferent dacă doriești să pierzi în greutate, să înveți un sport nou sau să adopți o nouă rutină cum ar fi mersul la o sală de gimnastică, dacă ai pe cineva care să te însoțească, imediat poți face diferența.

S-ar putea de asemenea să constatați că adoptarea unei noi filosofii de viață poate avea un impact direct asupra sănătății proprii, mai ales dacă te încurajează să adopți un nou mod de a mânca și de a face mișcare. 

Horoscop Minerva lunar iulie 2019 – Alege Zodia

BERBEC – TAUR – GEMENI – RAC – LEU – FECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top