Connect with us
Horoscop Minerva luna iulie 2019 VĂRSĂTOR. Luna nouă îți schimbă viața sentimenală

Horoscop lunar

Horoscop Minerva luna iulie 2019 VĂRSĂTOR. Luna nouă îți schimbă viața sentimenală

Horoscop Minerva luna iulie 2019 Vărsător. Să sperăm că îți revi cât de cât financiar și emoțional. Pe măsură ce Luna Nouă și eclipsa totală de Soare din Capricorn va cunoaște un macim de impact, pe 2 iulie, ești gata să îți asumi ceea ce simți ca un risc într-o situație care ține de creativitate, fie într-o relație sentimentală, într-o chestiune legată de copii, fie ceva drag inimii tale.

Apoi, când eclipsa totală de Soare și luna nouă vor fi conjuncte în Rac, vei fi gata pentru un nou început, cultivând ceea ce vă interesează. Nu există alegeri greșită. Când Venus intră în Rac, pe 4 iulie, în Casa a 6-a a sănătății și a rutinei cotidiene,  ascultă-ți și urmează-ți inima.

Pe 16 iulie, cu o lună plină și eclipsa parțială în Capricorn, deveni conștient de potențialul mare într-o situație socială. S-ar putea chiar să vezi ceva ce încă u există. Visele tale te ajută să evoluezi și să ai puterea de a crea și de a-ți construi o viață nouă.

Viața devine mai ocupată când Soarele intră în Leu pe 23 iulie, iar aceasta este o șansă pentru vindecare profundă și eliberare spirituală. Începe cu un proces de eliminare a bagajele emoționale care nu îți mai folosesc. 

Horoscop Minerva luna iulie 2019 Vărsător Relaţional

Luna nouă și eclipsa totală de soare din 2 iulie, îți oferă o perspectivă distractivă și ușoară asupra iubirii. Este timpul să pui în joc câteva dintre ideile tale romantice interesante și să vezi cum evoluează lucrurile.

Mercur intră în Leu pe 4 iulie, astfel că vorbind despre sentimentele tale ar putea fi nițel mai complicat. Nu grăbi lucrurile. Cele bune se întâmplă când lași emoțiile să curgă în mod natural.

Totuși, foarte mult entuziasm se învârte în jurul lunii pline și aeclipsei parțiale din 16 iulie, pentru a profita din plin de energia tumultuoasă dar și capricioasă. Dacă vrei să cunoști pe cineva nou nu trebuie decât să fii deschis tuturor.

Horoscop Minerva luna iulie 2019 Vărsător Profesional

Luna nouă și eclipsa totală de soare din 2 iulie te-ar putea găsi străduindu-te să înțelegi un concept dificil. Mersul la un curs de formare este cea mai bună modalitate de a-ți completa golurile din cunoștințe, dar va dura ceva timp până când angajatorul va ține cont de acest curs. Există chiar și o șansă să fii nevoit să te plătești singur.

17 iulie, marchează o lună plină și o eclipsă parțilă conflictuală, îndemnându-te să te întrebi care este rolul tău într-o organizație profesională.

O ocazie neobișnuită de a lucra de acasă ar putea veni pe 27 iulie. Acest aranjament îți va oferi un contract de închiriere pe viață. Vei beneficia de controlul deplin și asupra vieții tale și asupra mediului de lucru.

Horoscop Minerva luna iulie 2019 Vărsător Financiar

Unele tulburări emoționale sau dificultăți financiare îți vor cauza mai mult stres decât ți-ai dori. Plățile întârziate sau intrarea banilor pe card cu întârziere, cecurile, beneficiile sau salariile vor face ca aproape toți cei implicați să îi simți ostili. Nu vei întârzia să faci plățile către alții și te poți aștepta să fii plătit la timp pentru serviciile prestate.

Prin lucrul cu energia pozitivă și ușurarea vieții altora, făcând ceea ce este bine cu propria ta persoană și cei din jur vor face ceva pentru a-ți face viața mai ușoară. Nu trebuie să te așteptați ca acest lucru să se petreacă peste noapte, le vei simți când va veni timpul lor. Asta nu înseamnă că ar trebui să faci viața persoanelor aflate în întreținere sau a colegilor mai dificilă decât trebuie.

Horoscop Minerva luna iulie 2019 Vărsător Sănătate

Te-ai putea apleca mai cu atenție asupra sectorului de wellness în această lună, ai putea să reînnoiești decizia de a păstra rutina în ceea ce privește mișcarea. Singura problemă pe care o poți avea este ca emoțiile și dispoziția ta să interfereze cu disciplina asumată. Va trebui să fii mai ferm cu tine.

Iar odată ce Soarele va intra în Leu pe 23 iulie, va trebui să depui un efort susținut ca să continui cu dieta pe care ți-ai propus-o, chiar dacă nu simți așa și nu încerci să mănânci anumite alimente doar de dragul de a le îngurcita pentru că așa scrie în dietă. Este posibil să fie nevoie să îți exerciți disciplina și asupra mușchilor pentru a avea succes. Cu cât o folosești mai mult, cu atât va deveni mai ușor să păstrezi aceste obiceiuri.

Horoscop Minerva lunar iulie 2019 – Alege Zodia

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top