Connect with us
Horoscop Minerva 4-10 noiembrie 2019 - Leu

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 28 octombrie – 3 noiembrie LEU Trebuie doar să tragi tare

Horoscop Minerva 28 octombrie – 3 noiembrie LEU. Concurența la locul de muncă se încinge. Evită cele care te-ar atrage în conflict. Evită, de asemenea, bârfele sau îngrijorarea pentru posibili dușmani. Te așteaptă nenumărate oportunități. Trebuie doar să tragi tare și să mergi în direcția corectă. Banii pot fi o preocupare, deoarece aștepți plata sau compensația pentru munca depusă. Asigură-te că îi ajuți pe toți cei care depind de tine – subordonați, rude, chiar și animale de companie. Comunicarea stărilor și sutiațiilor prin care treci, va atenua sentimentele de stres și de singurătate.

Pe măsură ce Marte își continuă călătoria prin Balanță, în sectorul familiei, a discuțiilor și a gândurilor, vei avea energia și dinamismul necesar pentru a reuși să-ți pui planurile în practică. Este un moment minunat pentru a te organiza, a asuma activ sarcini administrative și a face o  adevărată rețea cu cei cu care ești pe aceeași lungime de undă.

Totuși, ți-aș sugera să fii atent luni, deoarece cineva ți-ar putea contesta ideile. Dacă încerci să-l potolești diplomatic, probabil că va exploda iar peste câteva zile, dacă nu îi pui acum la punct. Întrucât stăpânul tranzacțiilor, Mercur, face trigon cu Neptun, ți-ar putea fi greu să te concentrezi asupra detaliilor, preferând să divaghezi și să visezi. Dacă lucrezi la un proiect care implică creativitate, imaginația ta este puternică, iar acest aspect poate fi de mare ajutor pentru finalizarea lucrărilor.

Weekend-ul s-ar putea să fie intens, există aspecte cheie care te încurajează să îți transformi stilul de viață. Continuarea acestui lucru te poate face să te simți mult mai bine.

Horoscop Minerva 28 octombrie – 3 noiembrie LEU Relațional

Încerci să rezolvi ce poți ține, în mod rezonabil, în tine și ce ar trebui să spui. Gândurile tale se vor îndrepta către cei apropiați în timp ce îți examinezi viața mai atent. Vrei să înțelegi impactul pe care l-au avut alții asupra ta. Pentru a vedea asta mai clar, eliberează-te de bagajul emoțional și credințele care nu-ți mai servesc. Caută în tine și pregătește-te pentru o nouă acțiune. Resuscitărie și îmbunătățirile joacă acum un rol cheie. Nu pierde din vedere  relațiile care contează cel mai mult.

 Tensiunile cresc pe parcursul pătratului Marte – Pluto la începutul săptămânii. Probabil poți spune, în primele cinci minute de la întâlnirea cu cineva nou, dacă există sau nu un potențial romantic.

Există, de asemenea, un trigon între Venus – Mercur – Neptun, în același timp, care permite să îți imaginezi cum ar putea fi sufletul tău pereche. Realitatea nu se potrivește întotdeauna cu visele, dar nu e nimic în neregulă cu fantezia.

Horoscop Minerva 28 octombrie – 3 noiembrie LEU Profesional

Începeți să ai îndoieli cu privire la o schimbare semnificativă pe care ai făcut-o recent. Lucrurile nu progresează atât de repede și atât de ușor așa cum ai sperat. Nu îți fă griji și nu renunța. Nu este încă timpul să arunci prosopul.

Perioada poate aduce emoții conflictuale. S-ar putea să fii într-o poziție confortabilă și familiară, dar să te agați de succesele trecute ceea ce nu este întotdeauna cea mai bună mișcare în carieră. Sunt favorizate eforturile de marketing și întâlnirile de echipă. Oprște-te și fă-ți niște promisiuni. Nu îți fie teamă să te retragi din vreo poziție care nu mai funcționează pentru tine. Este posibil un nou început dacă ești dispus să explorezi și alte opțiuni.

Horoscop Minerva 28 octombrie – 3 noiembrie LEU Financiar

Sectorul bani este supus controlului. Deși energia de aici este favorabilă și blândă, este posibil să dorești să analizezi cât cheltuiești pentru casă în fiecare lună. Dacă acest lucru trebuie ajustat, acum este momentul să faci acest lucru, și nu atunci când ești atenționat. Există tot felul de vești bune în ce privește locul de muncă. Ai putea găi o situație mai bună dacă ești suficient de răbdător pentru a lăsa calucrurile să se întâmple.

Este o săptămână favorabilă pentru promovarea unei idei pe care ai avut-o în minte. Mențineți ritmul muncii, și impactul asupralotra va vorbi de la sine. Mulți depind de tine, așa că să îi ai în vedere, când iei anumite decizii.

Horoscop Minerva 28 octombrie – 3 noiembrie LEU Sănătate

 O postură bună este un constructor de încredere mare și un element bun pentru sănătatea generală. Pentru a rezolva eventualele probleme posturale ar trebui să încerci ceva de genul yoga sau tai chi. De asemenea, ajută să fii mai conștient de corpul tău în timp ce mergi, stai sau ești angajat în orice altfel de activitate. Dacă faci acest lucru, vei învăța să îți corectezi postura, foarte repede.

Horoscop Minerva 23 octombrie – 3 noiembrie

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top