Connect with us
Horoscop Minerva 4-10 noiembrie - Săgetător

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 28 octombrie – 3 noiembrie Săgetător Preferi să fii singur

Horoscop Minerva 28 octombrie – 3 noiembrie Săgetător. Latura ta creativă este acum susținută. Ești gata să te cufunzi în descoperirile imaginației precum arta, poezia sau teatrul. Preferi să fii singur, ca să te poți concentra pe activitățile creative. Ești dornic să te delimitezi de zgomotul străzii și al companionilor și, în schimb, să lucrezi cu tine, să privești în interiorul tău și să-ți asculți ideile. O perspectivă optimistă te va conduce la rezultate pozitive. 

Marți ar putea aduce idei la fel de creative și o imaginație debordantă în combinație și este posibil să realizezi că acestea pot fi canalizate în opere de artă sau în redecorarea casei, așavcum ți-ai dorit-o. Toate aceste idei noi s-ar putea lega de idealurile tale spirituale, iar introducerea lor în propria-ți lumea interioară dar și exterioară ar putea crea o atmosferă pozitivă.

Prezența atât a lui Mercur, cât și a lui Venus Casa a 12-a, în sectorul spiritual, te poți bucura de întâlnirea cu oamenii care se află pe aceeași cale spirituală. Orice evenimente la care participi ar putea avea un impact pozitiv asupra ta.

Horoscop Minerva 28 octombrie – 3 noiembrie Săgetător Relational. Surescitarea romantică pe care o cauți îți poate solicita să te detașezi puțin. Mai bine, alătură-te unor grupuri noi sau vizitează o expoziție, petrece seara într-un club sau mergi la un spectacol. Farmecul tău ar putea să te ducă spre cineva special. În prezent, ești înconjurați de înțelepți, toată lumea îți dă sfaturi, așa că profită la maxim de oportunitățile pe care ți le aduce rețeaua socială. Ia cina cu prietenii sau cu familia și dezvăluie câteva idei pe care le ai în minte. Fii atent la obiectele de valoare și la obiectele materiale care au sens pentru tine.

Luna în Rac, în Casa a 8-a, la începutul săptămânii, te face mai de încredere și mai misterios decât de obicei. Prezența, de la întâlniri, până la răspunsul rapid la mailuri și SMS-uri aduce pe cineva care este interesat de tine și care speră ca și tu să simți la fel!

Sextilul dintre Mercur și Pluto de la sfârșitul săptămânii, îți oferă șansa de a îmbunătăți comunicărea dintre tine și cineva cu care ai avut probleme în ultima perioadă. Profită de fiecare oportunitate pe care o ai.

Cauți dragostea de lungă durată, mai mult decât doar o scânteie de oment, din timpul sextilului Venus – Saturn în weekend, dar asta nu înseamnă că nu te poți distra în continuare. 

Horoscop Minerva 28 octombrie – 3 noiembrie Săgetător Profesional. Săptămâna începe într-o notă foarte încrezătoare. Pe măsură ce orele trec, probabil ai să simți din ce în ce mai multă temător. Făce-ți un plan solid dimineața, înainte să apară aceaste frici altfel, îți va fi dificil să realizezi ceva.

Cu toate acestea, conflictele cu care te confrunți vor avea rezultate pozitive. Fă tot ce poți pentru a identifica problema și pentru a găsi soluții de colaborare. Oamenii vor fi mai cooperanți atunci când te vor simți responsabilizați. Unele lucruri care au fost o sursă de frustrări vor începe, în sfârșit, să se schimbe. Concentrează-te pe detaliile tehnice ale oricărei misiuni. Gândește-te de două ori înainte de a răbufni din gelozie sau resentimente față de un coleg. Lasă-i pe ceilalți să te aprecieze. 

Horoscop Minerva 28 octombrie – 3 noiembrie Săgetător Financiar. Pentru tine, săptămâna se referă la casa pe care o visezi și la trecutul care îți poate dezvălui brusc, un talent pe care nu știai că îl ai. Îndreaptă-te acolo spre ceea ce îți atrage atenția deoarece este posibil să găsești banii de care ai nevoie. Atâta timp cât îți asculți intuiția, ar fi greu de imaginat un moment mai benefic.

Înainte de a face o achiziție mare însă, cere sfatul unui expert financiar. Încearcă să îți echilibrezi cheltuielile și veniturile. Este posibil ca unele elemente noi care ți-au atras atenția să aștepte. Investește în noi relații, în loc de lucruri, în această fază. Carisma ta atrage mulți oameni. Alătură-te unui grup nou, pășește în afara cercului tău social obișnuit și vei întâlni câteva oportunități noi. Te simți bine în ceea ce privește aspectul exterior, ceea ce este un impuls pentru ego-ul tău.

Horoscop Minerva 28 octombrie – 3 noiembrie Săgetător Sănătate. Este posibil să fi suferit în ultimul timp, în ce privește sănătatea ta. Totuși, problemele ar trebui să se termine curând. Ai răbdare, deocamdată. Dacă ai avut de curând, un accident, ți-ai rupt piciorul, o mână sau ai suferit o entorsă, mergi la recuperare la gimnastică medicală. Lucrează încet și fă tot ce poți pentru ca funcțiile să se reabiliteze. 

Horoscop Minerva 23 octombrie – 3 noiembrie

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top