Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie - 3 mai 2020 - PEȘTI

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 28 octombrie – 3 noiembrie Pești Folosește-ți talentul

Pești. Ai parte de mișcare și activitate sporită. Comunicarea și contactul cu semenii și subordonații sunt esențiale. Posibil să dobândești noi abilități sau să depui eforturi pentru a-ți îmbunătăți abilitățile existente. Este un moment favorabil pentru a pleca în pelerinaje, pentru a vizita locuri religioase și pentru a absorbi lecții profunde. Această perioadă este una bună, dar depinde mult de atitudinea și înțelepciunea ta. Folosește-ți talentul în domenii intelectuale precum scrisul, publicarea și predarea. 

Cu Marte și Soarele care se deplasează prin Casa a 8-a, casă a intimității, dar și sectorul de active și afaceri comune, săptămâna viitoare vei putea lua decizii cheie. Poți merge departe de această dată dacă eviți să răstălmăcești anumite probleme și să te rezumi doar la a rezolva lucrurile. Un prieten poate avea o opinie diferită despre ceea ce ar trebui să faci, doar ascultă-l  poate că are, totuși, într-o oarecare măsură dreptate. 

Îți dorești să vizitezi un loc de care te leagă amintiri plăcute, în special marți. Dacă este un loc în care te simți bine, mersul acolo poate acționa ca o restaurare și te poate ajuta să te relaxezi. Ar putea fi o experiență vindecătoare.

Weekend-ul, și el, ar putea fi destul de intens într-un mod bun. Conversațiile ar putea duce la planuri pentru o călătorie care va ajunge să îți schimbe viața într-un fel. Iar o întâlnire de afaceri ar putea sugera semne de dezvoltare într-o prietenie care te va susține mai târziu.

Relațional. Este posibil să treci printr-o metamorfoză în ceea ce privește sentimentele și alegerile din viața ta. Această perspectivă nouă îți servește bine. Pe măsură ce planifici pașii următori pentru tine, asigură-te că treci în revistă fiecare fază a unei idei și îi dai atenția adecvată. S-ar putea să fie momentul să iei în considerare gândul cum să duci o relație sentimentală la nivelul următor. 

Vei obține un mic impuls în ce privește încrederea de la luna din Rac, la începutul săptămânii. Dacă nu ești sigur de ceva acum, probabil că nu vei fi niciodată.

Luna în Balanță te aduce într-o stare de spirit exaltată spre sfârșitul săptămânii, adevărul este că și ai o perioadă mai ușoară fiind sugestiv și sexy când se pune problema flirtului pe mail ori SMS. Să treci peste timiditatea ta este o provocare, dar este una care merită.

Nu căuta doar pe cineva cu care să te întâlnești pe sextilul Venus – Saturn în weekend; tu trebuie să îl cauți pe Unicul. Nu te supăra dacă nu se va întâmpla imediat. Iubirea adevărată merită să aștepți.

Profesional. Ești în conflict direct cu cineva și pur și simplu nu există nici o modalitate de a-l evita. Această persoană te vorbește în diverse cercuri, în efortul de a estompa într-un fel meritele și calitățile pe care le au. Nu te lăsa păcălit dar mai ales, nu devia de la traseu. 

Perioada te poate duce la o răscruce în viața profesională. Se termină cu întârzierile și cu frustrările. Este timpul pentru acțiune. Planificarea detaliată și analiza situației tale vor stabili cel mai bun fundament. Ești deosebit de puternic în cadrul întâlnirilor de grup și al logisticii evenimentelor și în același timp, tolerant cu feedback-ul negativ de la clienți sau de la colaboratori. Timp este fantastic pentru orice început nou. Mai ales că sunt favorizate chestiunile juridice sau comercializarea popriei imagini sau a unui produs.

Financiar. În această săptămână se deschid tot felul de uși. Pentru a aduce genul de bani pe care îi doriți, trebuie să îți placă cu adevărat ceea ce faci. Ia în considerare aprofundarea cunoștințelor înnăscute prin ateliere și seminarii. Sectorul social se extinde și ai contactele pentru a face saltul în comunicar – oratorie, predare sau publicare.

Noile scheme ți-au ocupat o mare parte din timpul liber. Acum este momentul pentru a-ți  extinde baza de cunoștințe, mai ales dacă te simți atras de cercetare și ai viziuni îndrăznețe. Cercul tău social te ajută, extinzându-ți perspectivele și să faci alegerile potrivite. Adunați contribuții de la alții, deoarece perspectiva lor o poate îmbunătăți pe a ta, dar nu renunța la perspectivele individuale. 

Sănătate. Dacă țintești prea sus, ai putea să fi dezamăgit și să renunți prea curând. Fii calm și nu îți face griji dacă alții par să fie mult mai aansați. Au fost cândva unde ești tu acum. Cere ajutor profesionist pentru orice probleme de sănătate, și cu cât o faci mai devreme, cu atât mai bine!

Horoscop Minerva 23 octombrie – 3 noiembrie

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top