Connect with us
Horoscop Minerva saptamana 1-7 iulie 2019 SĂGETĂTOR. Meriți mai mult

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva saptamana 1-7 iulie 2019 SĂGETĂTOR. Meriți mai mult

Horoscop Minerva saptamana 1-7 iulie 2019 Săgetător. Concurența la locul de muncă te poate face să simți stresul sau să te îngrijorezi pentru  reputație. Mai degrabă decât să fii prins în mijlocul unui conflict, continuă să muncești și eforturile tale vor vorbi de la sine. Horoscop Minerva luna iulie 2019 Săgetător. Prietenii au nevoie de tine, fii atent

Ești mai intuitiv decât de obicei, gata să dai indicii celor din jurul tău. Poți citi printre rânduri, ca să spun așa. Este o săptămână excelentă pentru a face o planificare financiară sau pentru a construi o strategie. Cercetarea este, de asemenea, extrem de favorizată. Totodată este mai ușor să abordezi interacțiuni sociale complexe.

Soarele în Casa a 8-a, într-un sector mai intens al temei astrale, poate fi un apel pentru a face bilanțul finanțelor și afacerilor și a oricăror probleme conexe care trebuie rezolvate acum. 

Luni, ai putea dori să crezi că este lucrurile s-au liniștit în relație și totuși, Venus în pătrat cu Chiron sugerează că ceva poate fi greșit. Ai încredere în instinctele tale pentru că probabil ai dreptate.

Cu Mercur conjunct cu Marte și de la mijlocul săptămânii în sectorul orizonturilor îndepărtate, a călătoriilor lungi și a studiilor academice, ar putea fi momentul să îți dorești să pui pe picioare o afacere, pauze în munca de la birou sau vacanțe mai lungi. Dacă apare ceva, poți fi gata oricând să te arunci cu capul înainte.

Horoscop Minerva saptamana 1-7 iulie 2019 Săgetător Relaţional

 S-ar putea să te simți stresat acum legat de reputație și să te întrebi unde te situezi în relațiile tale. Lumea ta a fost întoarsă cu susul în jos și nu ești sigur dacă te potrivești cu ceea ce ai obținut sau ai dori să te potrivești. O detașare față de cei care provoacă conflicte, în special, în relația sentimentală ar fi binevenită. Fii atent la sănătatea fizică și emoțională. Partenerul tău vrea să îți împărtășească un secret sau informații legate trecutul său. Arată-i disponibilitatea de a asculta și de a înțelege fiind atent/ă în această săptămână.

Vor exista dezamăgiri inevitabile în timpul pătratului dintre Venus și Chiron la începutul săptămânii, dar trăiește și învață. În calitate de învățăcel întrale iubirii, primește această lecție cu brațele deschise.

Ai putea să flirtezi când luna se îndreaptă spre semnul Fecioarei în weekend, dar oare acel cineva este serios chiar dacă ți se pare sexy? Dacă totul este doar pentru distracție, ia-o așa. Nu lăsa pe nimeni să îți ea bobârnace. Meriți mai mult.

Horoscop Minerva saptamana 1-7 iulie 2019 Săgetător Profesional

 Dacă ai așteptat momentul favorabil pentru a cere o promovare sau o creștere salarială, acum este momentul potrivit pentru a face această mișcare. Energia îți este favorabilă, astfel încât să profiți de ea cerând ceea ce știi că meriți pe bună dreptate.

Oricum așteaptă-te ca perioada sa fie una agreabilă. Energia îți redă optimismul și face să te bucuri de compania altora. Este timpul să faci tot ce îți place mai mult. Poate dorești să te relaxezi și să îțiurmezi visele, poate ai o disciplină de sine neobișnuită. Obișnuiește-te cu rutina de familie și procedurile prestabilite. Ajungi să îi ajuți pe alții. Fă ca experiența ta să redea încrederea și liniștea.

Horoscop Minerva saptamana 1-7 iulie 2019 Săgetător Financiar

Dușmanii și concurența te cântăresc în prezent. S-ar putea să te simți neauzit sau neapreciat. Cel mai bun antidot pentru acest lucru este să continui să lucrezi și să te obișnuiești cu rutina zilnică, care îți servește bine. Recunoașterea eforturilor va fi curând în top.

Fă-ți timp pentru planificare financiară și, în alt mod, construiește-ți o strategie financiară pentru toată viața. Este momentul ideal pentru a face orice cercetare de gen. Dacă alții te abordează, oferă sfaturi financiare bine gândite. Nu uita să păstrezi secretul profesional și să nu te implici în bârfe.

Fă lucrurile în modul cel mai tradițional sau conservator posibil pentru a obține cele mai bune rezultate atunci când vine vorba de tras linia și de făcut bilanțuri. 

Horoscop Minerva saptamana 1-7 iulie 2019 Săgetător Sănătate

Singura problemă cu care te-ai putea confrunta acum este neliniștea mentală, incapacitatea de concentrare. Procesele de gândire sunt deosebit de intense. Acest lucru spune că cel mai important este să te relaxezi periodic. Fă-ți timp în fiecare zi pentru a ieși în mijlocul naturii sau pentru a face o diverse forme de exercițiu. Acest lucru te va ajuta să te liniștești și să te destinzi. Nu lăsa grijile să îți potopească neîncetat mintea și sufletul.

Horoscop Minerva saptamana 1-7 iulie 2019 – Alege Zodia

BERBEC – TAUR – GEMENI – RAC – LEU – FECIOARĂ – BALANȚĂ – SCORPION – SĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top