Connect with us
Horoscop Minerva saptamana 1-7 iulie 2019 CAPRICORN. Nu lăsa să îți scape o ocazie specială

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva saptamana 1-7 iulie 2019 CAPRICORN. Nu lăsa să îți scape o ocazie specială

Horoscop Minerva saptamana 1-7 iulie 2019 Capricorn. E timpul să iei o decizie importantă. Eclipsa totală de Soare din 2 iulie te îndeamnă că îți urmeazi instinctul, poate fi vorba despre o afacere sau o nouă etapă a relației sentimentale. S-ar putea să fi la o întâlnire pentru a stabili acorduri contractuale sau pentru a asigura plata pentru munca încheiată. Asigură-te că ai timp pentru recreere, pentru a relaxare cu copii și bătrâni în viața voastră. 

În același timp, un pătrat între Venus și Chiron sugerează că săptămâna aceasta nu este cel mai bun moment pentru a semna tranzacții sau a face promisiuni, mai ales în luni. 

Mercur în Leu este conjunct cu Marte și sunt într-o zonă mai intensă care încurajează să privești dincolo de suprafață lucrurilor pentru a vedea ce se întâmplă cu adevărat. Ar putea fi mai mult decât observi la prima vedere.

O întâlnire, joi, ar putea fi binevenită și ți-ar putea stimula spiritul. Dacă împărtășești un interes cu această persoană, poate vei dori să te întâlnești din nou.

În cele din urmă, trigonul Soarelui cu Mercur ar putea fi o oportunitate de a discuta o problemă de familie care are nevoie de rezolvare.

Horoscop Minerva saptamana 1-7 iulie 2019 Capricorn Relaţional

 O schimbare de mediu îți oferă o nouă sursă de distracție și adaugă o nouă mireasmă a iubirii. Ai încredere în intuiție atunci când se pune problema unei decizii la scară mare. Fii diplomat în interacțiunile tale cu cei din familie. 

Unele relații ar putea să se încheie acum. Privește asta ca pe o șansă de a te dezvolta într-o nouă direcție. Bazează-te pe inteligența și creativitatea ta pentru a-ți lua iar zborul și a te conecta cu cineva special. Bătrânii sau cunoștințele mai în vârstă, îți vor oferi sfaturi cu înțelepciune în această fază.

Soarele petrece săptămâna aceasta în Casa parteneriatelor, făcându-te mai sensibil și mai atent la problemele celorlalți. Afișarea acestor calități te va ajuta să atragi un partener de cursă lungă, dacă asta te interesează.

Horoscop Minerva saptamana 1-7 iulie 2019 Capricorn Profesional

Nu lăsa să îți scape o ocazie specială. Cineva va spune ceva așaaa, în treacăt, destul cât să-ți stârnească interesul. Și nu este vorba despre dragoste. Nu lăsa acest foc să se stingă. Notează-ți ideea, numărul de telefon sau numele de contact. Este momentul acela mare pe care îl așteptați de mult.

S-ar putea să te simți neliniștit sau fără chef. Asigură-te că acest lucru nu se reflectă în vreo lucrare pe care o faci. Este un moment bun pentru o ședința de analiză. Rămâi cât mai organizat și nu te oferi voluntar pentru nimic suplimentar. Agitația poate duce la accidente. Opțiunile impulsive pot declanșa un șir de ghinioane. Ca niciodată, te simți în largul tău. Încrederea este bună, însă planificarea inteligentă, atentă, susține succesul.

Horoscop Minerva saptamana 1-7 iulie 2019 Capricorn Financiar

O decizie financiară cu impact asupra ta și a partenerului tău trebuie luată în această săptămână. La serviciu, ședințele se pot concentra în jurul negocierii sau semnării unui contract. Evităi aventurile riscante sau jocurile de noroc care ar putea costa mai mult decât crezi. Unele conexiuni profesionale au ajuns la capăt, dar pe măsură ce se închide o ușă, se deschide o alta.

Schimbarea de peisaj cu implicații financiare, va face bine și altora nu doar ție. Dacă ești în căutarea unei cooperări mai bune cu colegii, fii dispus să o faci dar și să ceri asistență și idei. Prin dialog, ideile vor fi valorificate, clarificate și planurile vor fi puse în mișcare. 

Situația financiară, precum și munca depind de capacitatea ta de a transmite mesajul într-un mod concis, puternic. Dar, din moment ce un aspect de nesuportat lovește în munca ta de zi cu zi, cel mai bine este să găsești un echilibru între nevoia de a ieși în evidență și nevoia de a face bani. Munca în echipă și echilibrul merg mână în mână.

Horoscop Minerva saptamana 1-7 iulie 2019 Capricorn Sănătate

 Acesta este momentul potrivit pentru a-ți schimba modul de viața. Gândeșt-te și începe cu sănătătateai, deoarece aceasta este cea mai bună resursă. Poți realiza foarte multe cu o sănătate bună. Dacă nu ai deja o dietă sau nu ești obișnuit să faci mișcare, este timpul să te apuci de ele. Dar fă-o la modul relaxat, distractiv și interesant, astfel încât să fie o plăcere. Odată ce intri în rutină, merită pentru că tu oricum, iubești disciplina.

Horoscop Minerva saptamana 1-7 iulie 2019 – Alege Zodia

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top