Connect with us
Horoscop Minerva saptamana 1-7 iulie 2019 PEȘTI. Ascensiune profesională maximă

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva saptamana 1-7 iulie 2019 PEȘTI. Ascensiune profesională maximă

Horoscop Minerva saptamana 1-7 iulie 2019 Pești. Ai încredere în intuiția ta atunci când este vorba de luarea unei decizii profesionale. Stai bine la capitolul diplomație, mai ales atunci când navighezi într-o relație care a devenit tensionată sau încurcată. Petrece-ți timpul cu copiii, mergi la un spectacol sau fă sport, te va ține cu picioarele pe pământ în momentele stresante.

Mizează pe stilul tău de viață, te poți pregăti să te organizezi, mai ales dacă începi un nou proiect sau pui pe picioare o nouă idee. Dacă ai posibilitatea fă-ți ceva timp pentru a lucra la ea zilnic, vei fi în curând pe pista de viteză. Asta îți aduce Luna nouă și eclipsa totală de Soare din 2 iulie.

În sfârșit, cineva pe care îl întâlneti te poate entuziasma cu noi posibilități. Ar putea fi modul în care văde el lumea și experiența de viață care îți va da un sentiment de speranță și te va stimula spiritual.

Horoscop Minerva saptamana 1-7 iulie 2019 Pești Relaţional

 Încearcă și lucrează la relația în curs de desfășurare care și așa este destul de complicată. S-ar putea ca lucrurile să nu fie la fel de sumbre cum par la prima vedere. Este, de asemenea, posibil ca singura concesie pe care o faci să meargă mai bine, știind în mod clar că te așteaptă lucruri mai bune.

Sensibilitatea ta este provocată de caeul dintre Venus și Chiron de la începutul săptămânii. Ai tendința de a lua lucrurile foarte personal acum, astfel încât un comentariu de susținere ar putea părea mult mai negativ decât a fost intenția.

Taurul unde este pe Casa a 2-a a banilor, este responsabilul fiscal, nu te va lăsa să te lauzi cu ceva ce nu îți poți permite.  Folosind un card de credit pentru a cumpăra cadouri de lux sau mese fanteziste probabil nu este în interesul tău! Deocamdată.

Horoscop Minerva saptamana 1-7 iulie 2019 Pești Profesional

Ai idei strălucite dar și putere în spatele lor. Acum, tot ce ai nevoie este disciplina ca bază pentru a-ți manifesta visele pe baza a ceea ce ai. Folosește această energie pentru a face pașii importanți necesari pentru a transforma aceste vise în realitate. Cocentrează-te, planifică și organizează. 

Așteaptă-te la provocări. S-ar putea să te simți în mod deosebit stresat sau ai dificultăți neașteptate în a te întâlni cu specialiști așa cum îți dorești. Bărbații aflați în poziții de decizie pot fi deosebit de provocatori. Este posibil ca mai multe domenii din viața ta să ajungă la o criză la un moment dat, forțându-te să acorzi o atenție mai mare la ceea ce se întâmplă. Fă tot ce poți ca să rămâi echidistant și calm. O decizie îndrăzneață ar putea stabili viitorul tău pentru următorii ani.

Horoscop Minerva saptamana 1-7 iulie 2019 Pești Financiar

Bugetează banii care îi ai pentru reparații sau achiziții inevitabile, cum ar fi reviziile tehnice la vehiculele din dotare sau asigurările imobiliare. Înainte de a lua orice decizii pe scară largă, cere sfatul unui expert. Problemele cu familia se intensificiă și ar putea semnala o schimbare în relația ta cu ea. Lucrează atent că este greu să vorbești printre lucruri.

Te simți inventiv acum. Înainte de a imagina ideile, formulează-ți cu grijă cuvintele. Trebuie să-ți vinzi planurile altora. Ești dornic de o nouă manifestare a intelectualității și de a te simți apreciat. Fii spontan. Încearcă o nouă abordare. Fii de încredere și vei obține ceea ce cauți.

Oricum în această săptămână tensiunile financiare afectează viața particulaă, provocând unele dintre cele mai profunde emoții interioare. Ți se cere să devi foarte responsabil în ambele domenii. Dacă ești în urmă cu ratele la bancă sau cu chiria, nu va mai dura jocul de-a v-ați ascunselea. Un pariu mai bun este de a compensa plățile, găsind un aranjament care să funcționeze pentru ambele părți prin negociere directă. Cu cât ești mai activ, cu atât vei obține rezultate mai bune.

Horoscop Minerva saptamana 1-7 iulie 2019 Pești Sănătate

S-ar putea să fi tentat să te răsfeți cu lucruri care nu sunt bune pentru tine și pentru sănătatea ta. Este greu să le reziști, mai ales dacă în ultima vreme ai mâncat tot ce ți-a plăcut. S-ar putea să fie mai greu acum să repari erorile unui mod de alimentație greșit. Sentimente puternice, contradictorii, s-ar putea ridica și ar primul tău impuls va fi să suprimi aceste alimente deodată. Încercați politica pașilor mărunți. Mereu a dat roade, adică ia-o mai încet. 

Horoscop Minerva saptamana 1-7 iulie 2019 – Alege Zodia

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top