Connect with us
Horoscop ora 5 - 20 decembrie 2020. O zodie, în colaps financiar

Horoscop ora 5

Horoscop ora 5 – 20 decembrie 2020. O zodie, în colaps financiar

Horoscop ora 5 exclusiv pe HUFF.ro pentru că anul viitor este condus de cifra 5. Previziunile prezentate vor fi o combinație între astrologie și numerologie. Ziua de 20 decembrie 2020 este o zi condusă de cifra 9, prin urmare 9 va influența fiecare zodie.

Horoscop ora 5 din 20 decembrie 2020 pentru fiecare zodie:

BERBEC – Ești foarte bine ancorat în realitate. Trebuie să ții cont de o serie de lucruri din punct de vedere profesional dacă vrei să continui pe această pantă ascendentă. Numărul norocos al zilei: 10.

TAUR – Ai ajuns într-un punct fără inspirație. Trebuie să te concentrezi cu atenție la tot ce se întâmplă în jurul tău. Cariera ta are de câștigat dacă faci ceea ce trebuie la momentul potrivit. Numărul norocos al zilei: 11.

GEMENI – Continuă să crezi în valorile despre care crezi că te-au consacrat, în felul tău de a fi, orice s-ar întâmpla în viitor. Trebuie să faci asta pentru psihicul tău. Numărul norocos al zilei: 4.

RAC – Totul se învață și înveți cel mai mult abia atunci când pierzi. Nu te mai necăji și nu te frământa pentru lucrurile pe care nu le înțelegi acum. Va veni ziua în care totul va căpăta sens. Numărul norocos al zilei: 13.

Horoscop ora 5:00 balanțele nu reactionează cum trebuie

Horoscop ora 5, o zodie intra in colaps financiar, iar balantele nu gestioneaza bine situatiile

Horoscop ora 5, o zodie intra in colaps financiar, iar balantele nu gestioneaza bine situatiile

LEU – Azi ești pus pe ceartă doar ca să îți susții punctul de vedere. E foarte bine că vrei să iești din anonimat, însă ai grijă ce cuvinte folosești ca să îți susții poziția. Numărul norocos al zilei: 5.

FECIOARĂ – Te paște un noroc de milioane. Când crezi că ai pierdut totul, apare în calea ta marele noroc. Bucură-te de situația favorabilă de azi. Numărul norocos al zilei: 9.

BALANȚĂ – Nu știi cum să reacționezi la situația complicată în care te pun, culmea, cei mai apropiați oamenii. Învață să faci diferența între ironie și realitate. Numărul norocos al zilei: 6.

SCORPION – În inima ta se dă o bătălie de nedescris. Nu știi ce trebuie să faci prima oară, nu știi dacă ești pregătit să mergi mai departe. Vorba aia, încercarea moarte n-are! Numărul norocos al zilei: 12.

SĂGETĂTOR – Primești o sumă de bani cu care poți realiza, în sfârșit, ceea ce îți doreai de mult. Ai grijă de ei. Numărul norocos al zilei: 2.

CAPRICORN – Dacă Săgetătorii o duc bine din punct de vedere financiar, la tine se poate spune exact opusul. Azi realizezi că nu știi să gestionezi situația financiară și ești nevoit să tai răul de la rădăcină. Numărul norocos al zilei: 7.

VĂRSĂTOR – Ai nevoie de un sfat prietenesc, însă nu ai găsit persoana potrivită pentru asta. Continuă să crezi în anumite principii, dar ai grijă în cine îți pui baza. Numărul norocos al zilei: 1.

PEȘTI – Ai trecut prin atâtea încât ai putea scrie un roman. Ceea ce pățești azi pălește în fața tuturor evenimentelor nefericite din trecut, așa că ignoră sarcasmul și toate obstacolele care inevitabil vor veni mereu. Numărul norocos al zilei: 25.

Horoscop ora 5, exclusiv pe HUFF.ro

Următorii 9 ani sunt esențiali pentru majoritatea zodiilor. Anul 2021 are cifra de destin 5, iar secțiunea horoscop ora 5 vine cu previziuni speciale, personalizate pentru fiecare zodie în funcție de tranzitul astrelor de la ora 5 și calculele numerologice. Începând din 18 decembrie 2020 până pe 31 decembrie 2021, horoscopul special va fi postat în fiecare dimineața pe HUFF.ro la ora 5:00.

Daniela Stanciu a studiat astrologia la Londra s-a specializat in astrologie si numerologie si este pasionata de astre.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop ora 5

To Top