Connect with us
Horoscopul de la 5:00 19 decembrie 2020, avertisment pentru raci

Horoscop ora 5

Horoscopul de la 5:00 19 decembrie 2020, avertisment pentru raci

Horoscopul de la 5:00 se lansează de astăzi pe HUFF.ro pentru că anul viitor este condus de cifra 5. Previziunile prezentate vor fi o combinație între astrologie și numerologie. Ziua de 19 decembrie 2020 este o zi condusă de cifra 8, prin urmare 8 va influența fiecare zodie.

Horoscopul de la 5:00, pentru 19 decembrie

Berbec – Dupa cum și horoscopul de weekend pentru berbec îți recomandă, acest 8 îți va mai multe motive de agitație. Numărul tău noroc de azi este 7.

Taur – Familia are nevoie de ajutorul tău urgent, calculează bine dacă-l poți oferi pentru  că este pe zona financiară. Numarele tale norocoase de azi sunt 1 și 4

Gemeni – Ești prea obosit și trebuie să te odihnești sau măcar relaxezi. Numarele tale norocoase de azi sunt 1 și 3

Rac – Vești bune răsar, dar nu știi să le primești. Astrele îți dau un ultim avertisment, ori îl iei în seamă, ori suporți consecințele. Numărul tău noroc de azi este 5.

Leu – Relaxare maximă astăzi, reușeti să te deconectezi. Numărul tău norocos este 7.

Horoscopul de la 5:00 – scorpionii dau de probleme

Horoscopul de la 5:00 - scorpionii dau de probleme

Horoscopul de la 5:00 – scorpionii dau de probleme

Fecioară – Ești prea impulsiv și te cerți cu toată lumea. Azi îți iese, duminică ai de reparat prostiile făcute azi 19 decembrie. Numarul tău norocos este 18.

BALANȚĂ – Întâlnești o persoană cu totul specială, o persoană față de care nu ai niciun motiv de reținere chiar dacă abia o cunoști. Bucură-te de această prezență specială. Numărul norocos al zilei: 2.

SCORPION – Apreciezi mult compania celor maturi, a oamenilor care au trecut prin tot felul de experiențe în viață pentru că realizezi că ai ceva de învățat de la ei. Foarte bine că ai această atitudine! Numărul norocos al zilei: 6.

SĂGETĂTOR – Cele mai bune soluții nu vin de unde te aștepți și asta ai de învățat de la ziua de azi. Uite că există mereu surprize în privința rezolvării celor mai complicate probleme. Numărul norocos al zilei: 4.

CAPRICORN – Nu ești tocmai în apele tale, dar asta nu îți dă niciun drept să le strici ziua celorlalți. Încearcă să găsești soluția la problemele cu care te confrunți zi de zi pentru că numai așa vei depăși toate obstacolele. Numărul norocos al zilei: 13.

VĂRSĂTOR – Felul sever, direct, serios, fără tendențiozitate cu care tratezi problemele te ajută astăzi să revii la tine. Numărul norocos al zilei: 10.

PEȘTI – Ești fericit pentru că realizezi că în aceste momente ai tot ce îți dorești: iubire, bani, prieteni, vise care se pot concretiza. Bucură-te de aceste clipe minunate. Numărul norocos al zilei: 11.

Horoscopul de la 5:00 – Cifra de destin 8

Cei cu această cifră de destin au venit pentru a guverna, pentru a organiza, pentru a face dreptate, justiție și pentru a deține puterea. Ești o persoană ambițioasă ce are grijă să își atingă obiectivele propuse. Toate acestea sunt folosite pentru a obține o poziție socială, finaciară sau orice poziție de putere. Aici ne referim atât la pozițiile înalte cât și la cele din grupurile din care faci parte – fiecare în funcție de cum a muncit în această viață, de educația primita, etc. Dacă nu deții o poziție socială cunoscută, cu siguranță în grupul sau grupurile din care faceți parte. Necesită să aveți în vedere că orice putere poate duce la o poziție socială în grupul din care facei parte. Fie că recunoști, fie că nu, îți plac pozițiile de putere!

Dacă privești puterea ca fiind ceva negativ, află că puterea în sine nu este nici bună, nici rea, ci noi suntem cei care o privim într-un mod sau altul, în funcție de educația primită, mediul în care am trăit, etc. Viața ce o ai acum este împlinită, un 8 fiind? Dacă da, clar deții o putere…de orice fel! Dacă nu, înseamnă că această putere îți lipsește! Inclusiv puterea de ați controla propria viață!

Abilitățile de organizare, ambiția, te fac capabil să duci la bun final cu succes ideile, devenind independent din punct de vedere financiar și nu numai! Știi cum să te menajezi atât pe tine cât și mediul din care faci parte. Capacitatea ta de a judeca, de a face dreptate, îl poți folosi de multe ori în avantajul tău. Însă succesul în viață este determinat în principal prin munca asiduă pe care ai depus-o și o depui în continuare.

Necesită să ai în vedere că poți deveni dependent de muncă, justițiar pentru tine și ceilalți, avid și avar de putere și bani. Nu uita că, chiar și adevărul, poate fi interpretat diferit, în funcție de experiența fiecăruia. De aceea, de multe ori ajungi în tot felul de situații ce necesită a face dreptate, si poate de multe ori, cu toată dorința de a duce la bun final această sarcină, sfârșești prin a ” o încasa”.

Ești o persoană practică, pragmatică, gata să faci tot ceea ce trebuie pentru a duce la bun final obiectivele tale.

În relații, ești direct, onest și statornic. Deși te îndrăgostești, de cele mai multe ori nu prea ești ocupat să arăți asta. A avea un prestigiu, nu este întotdeauna un substitut adecvat pentru a-ți arăta devotamentul și afecțiunea în moduri mai intime, personale. Nevoia mare de relații personale strânse se datorează și faptului că dorești într-o oarecare măsură să îți calmezi din strictețea și rigiditatea de care dai dovadă de multe ori. Necesită să găsești timp pentru iubire, să faci în așa fel încât să fie un proiect important în viața ta.

În latura sa negativă 8 este dictatorial și deseori suprimă entuziasmul și eforturile celor din jur. Adesea, forța propriei personalități exclude sentimentele de iubire pentru persoanele apropiate. Câștigurile și recompensele materiale devin adesea probleme de maximă importanță, chiar mai importante decât familia, casa și a liniștea sufletească.  Poți face o obsesie față de succes. Sentimentele sunt adesea suprimate, astfel, te poți duce în izolare și singurătate.

Succesul poate deveni o obsesie. Sentimentele emoționale sunt adesea suprimate de negativul 8, rezultând izolare și singurătate. Toți cei de la viața de viață 8 persoane trebuie să evite reducerea părerilor celorlalți.

Daniela Stanciu a studiat astrologia la Londra s-a specializat in astrologie si numerologie si este pasionata de astre.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop ora 5

To Top