Connect with us
Horoscop ora 5: 29 decembrie 2020. Cifra norocoasă a zilei este 9 și simbolizează succesul

Horoscop ora 5

Horoscop ora 5: 29 decembrie 2020. Cifra norocoasă a zilei este 9 și simbolizează succesul

Horoscop ora 5 – 29 decembrie 2020. Cifra zilei este 9, cifra succesului și a realizărilor importante. Cifra 9 aduce bunăstare și îndeplinirea scopurilor mai repede decât vă așteptați. Este o cifră foarte norocoasă.

BERBEC

Ai mare succes azi pe plan profesional și este foarte probabil să primești un bonus important, la care nici măcar nu te așteptai.

Numărul norocos a zilei: 2

TAUR

Te împaci cu o persoană dragă, cu care aveai probleme în ultima perioadă. Acum te simți mult mai liniștit.

Numărul norocos a zilei: 5

RAC

Reușești în sfârșit să te relaxezi puțin și să nu te mai gândești la ce spune lumea. Este momentul oportun să îți analizezi bine acțiunile.

Numărul norocos a zilei: 11

LEU

Ai parte de un câștig total neașteptat care te va propulsa în vârful piramidei.Nu este exclus chiar să câștigi la loterie potul cel mare.

Numărul norocos a zilei: 9

FECIOARĂ

Încă te simți ușor obosit și nu ai chef să socializezi. Astăzi nu este o zi grozavă pentru tine, însă ai ambiție să ieși din starea proastă în care te afli de câteva zile.

Numărul norocos a zilei: 3

BALANȚĂ

Primești o veste de la mare depărtare care te va bucura foarte mult și te va surprinde în același timp. Toate încep să meargă ca pe roate pentru tine.

Numărul norocos a zilei: 8

SCORPION

Prietenii îți sunt alături și familia te srpijină să duci la capăt noile tale planuri. Te aventurezi și riști cam mult în afaceri însă ai parte de multă susținere de la cei dragi, așa că vei învinge.

Numărul norocos a zilei: 2

SĂGETĂTOR

Câltigi în sfârșit banii pe care îi visezi de multă vreme și duci toate planurile la bun sfțrșit. nu uita să îți achiți și datoriile!

Numărul norocos a zilei: 1

CAPRICORN

Persoana iubită te surprinde astăzi și te lasă fără cuvinte! Pentru început ar trebui să iei lucrurile ușor, cu calm și să înțelegi ce a dorit să îți transmită.

Numărul norocos a zilei: 4

VĂRSĂTOR

Familia care se află la mare distanță de tine vine în vizită și nimic nu te poate bucura mai mult! Vei avea parte de o zi excelentă dacă te lași puțin purtat de val și nu îți mai faci probleme.

Numărul norocos a zilei: 6

PEȘTI

Nu te simți în apele tale, însă o personă dragă la care nici nu te aștepți îți va veni în ajutor și va schimba totul.

Numărul norocos a zilei: 9

Acesta a fost horoscopul de la 5 pentru 29 decembrie 2020. Acest început de săptămână domniat de cifra 9 este unul plin de surprize pentru toate semnele zodiacale!

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop ora 5

To Top