Connect with us
Horoscop ora 5: 30 decembrie 2020. Cifra norocoasă a zilei este 1, energia pură pune totul în mișcare

Horoscop ora 5

Horoscop ora 5: 30 decembrie 2020. Cifra norocoasă a zilei este 1, energia pură pune totul în mișcare

Horoscop ora 5 – 30 decembrie 2020. Cifra zilei este 1, o cifră cu o încărcătură energetică foarte mare, care aduce întotdeauna pozitivitate și poate pune baza unor noi începuturi.

BERBEC

O zi mai frumoasă decât te așteptai pentru că o persoană dragă îți va fi alături și te va surprinde cu prezența ei, chiar dacă o credeai la mare deărtare.

Numărul norocos a zilei: 5

TAUR

Ai o zi dificilă, ești cu nervii la pământ, însă cu toate astea ambiția nu te părăsește nici în aceste momente.

Numărul norocos a zilei: 2

RAC

Astăzi pui bazele unui nou început pe plan profesional. Poate fi vorba despre o avansare la locul de muncă sau despre un proiect pe care îl începi în sfârșit după multă vreme.

Numărul norocos a zilei: 1

LEU

Ai o zi foarte relaxantă. Nu ai chef de făcut nimic, așa că nu te implici prea tare în niciun fel de activitate. Odihnește-te mai mult, este cea mai bună alegere!

Numărul norocos a zilei: 3

FECIOARĂ

Primești vești de la o persoană cu care nu ai mai vorbit de foarte mult timp. Vei fi încântat de tot ce îți aud urechile și veți face împreună planuri mărețe.

Numărul norocos a zilei: 5

BALANȚĂ

Ești foarte bine cu tine însuți, în sfârșit poți să îți analizezi adevărata valoare și știi de ce ești în stare! Asta îți dă foarte multă încredere în propria persoană

Numărul norocos a zilei: 4

SCORPION

Te simți abandonat de cei dragi și intri într-o stare foarte proastă. Fă tot posibilul să ieși cât mai repede din această stare!

Numărul norocos a zilei: 7

SĂGETĂTOR

Vei avea parte de câștigul mult dorit, însă nu atunci când vrei tu. Învață să ai mai multă răbdare și totul se va așeza așa cum trebuie.

Numărul norocos a zilei: 1

CAPRICORN

Te simți bine alături de cei dragi și te bucuri că îi ai aproape în sfârșit. Lucrurile s-au așezat într-un final și pentru tine și ești mai liniștit.

Numărul norocos a zilei: 1

VĂRSĂTOR

Ai planuri mari pentru Anul nou și nimic nu te poate opri. Ține totuși cont și de cei apropiați și de părerea lor, s-ar putea să aibă dreptate cu ceea ce te sfătuiesc.

Numărul norocos a zilei: 8

PEȘTI

Marea dragoste te așteaptă mai aproape decât crezi! Învață să îți deschizi ochii și să acorzi mai multe șanse.

Numărul norocos a zilei: 2

Acesta a fost horoscopul de la 5 pentru 30 decembrie 2020. Ziua de 30 decembrie este dominată de cifra 1, o cifră care simbolizează noile începuturi, da și succesul. 

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop ora 5

To Top