Connect with us
Horoscop ora 5: 4 ianuarie 2021. Cifra zilei este 1, începem săptămâna cu energie

Horoscop ora 5

Horoscop ora 5: 4 ianuarie 2021. Cifra zilei este 1, începem săptămâna cu energie

Horoscop ora 5 – 4 ianuarie 2021. Cifra zilei este 1. Această cifră are o foarte mare încărcătură energetică și ne ajută să ne îndeplinim obiectivele pe care ni le-am setat pentru această zi. Suntem concentrați la maxim și ducem totul la bun sfârșit, fără nicio problemă.

BERBEC

Astăzi ai o zi foarte încărcată, multe probleme de rezolvat și detalii de pus la punct. Un coleg de la locul de muncă te va ajuta să duci la bun sfârșit un plan măreț pe care îl ai încă de anul trecut.

Numărul norocos a zilei: 2

TAUR

Te simți foarte bine! Ai început anul 2021 cu energie maximă și prima zi de luni îți aduce satisfacții, mai ales pe plan profesional. ai grijă totuși, să nu fii cu capul în nori chiar toată ziua.

Numărul norocos a zilei: 7

RAC

familia este pe primul plan pentru tine, în această zi. Copiii îți sunt alături și petreceți împreună clipe deosebite. Te simți foarte bine în sânul familiei și nu ai chef de nimic altceva.

Numărul norocos a zilei: 6

LEU

Te simți încărcat, ai o problemă rămasă nerezolvată de anul trecut și vrei să o poți descifra cât mai repede. Acest lucru te umple de gânduri, însă tu găsești întotdeauna soluția potrivită, așa că nu ai de ce să îți faci prea mult griji. În final totul la fi bine!

Numărul norocos a zilei: 1

FECIOARĂ

Pe plan profesional toate merg bine, însă nu se poate spune același lucruri despre partea sentimentală. Te frământă întrebpri fără răspuns și dai toată energia pentru a afla adevărul. Ai grijă, poate fi mai mult decât ai fi vrut să știi.

Numărul norocos a zilei: 8

BALANȚĂ

Ești echilibrat astăzi și toate îți merg bine. Nu este o zi extra specială, ci doar o zi obișnuită în care faci multe activități pe carele îndrăgești. Deși nu ai parte de evenimente ieșite din comun, ai o stare de bine care se poate observa de la o poștă.

Numărul norocos a zilei: 2

SCORPION

Începi ziua cu o stare de anxietate și chiar nervozitate și asta din cauza problemelor pe plan sentimental. Partenerul de cuplu nu este pe aceeași fecvență cu tine. totuși, pe parcursul zilei se remediază situația și revii la sentimente mult mai bune. Ziua se încheie cu succes.

Numărul norocos a zilei: 5

SĂGETĂTOR

Banii vin pentru tine cu carul astăzi. Se pare că ai parte de multe câștiguri neprevăzute și trebuie sp fii atent în ce vei investi aceste sume pe care nici măcar nu le așteptai.

Numărul norocos a zilei: 3

CAPRICORN

Ai o zi profitabilă, dacă știi cum să îi abordezi pe cei din jur. Ai multe oportuntăți, însă trebuie doar să le descoperi și să profiți la maxim de ele.

Numărul norocos a zilei: 7

VĂRSĂTOR

Astăzi ai parte de protecție divină și nimic nu te poate atinge. Este ziua în care te simți foarte iubit și ocrotit și asta îți dă multă putere să faci lucruri mărețe.

Numărul norocos a zilei: 11

PEȘTI

Persoana iubită îți face o surpriză uriașă astăzi și te vei bucura enorm. Poate se mută mai aproape de tine sau poate îți dăruiește ceva ce îți doreai de mult. Oricum ar fi, ai parte de momente deosebite.

Numărul norocos a zilei: 6

Acesta a fost horoscopul de la 5 pentru 4 ianuarie 2021. Ziua astăzi este dominată de cifra 1, o cifră care simbolizează noile începuturi, succesul, iubirea.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop ora 5

To Top