Connect with us
Universului-22072015

Horoscop

Cele 3 legi majore ale Universului care iti guverneaza intreaga viata

Te-ai gandit vreodata ca exista cateva legi clare ale Universului in jurul carora se invarte intreaga existenta planetara si cosmica? Afla care sunt acestea si cum poti sa profiti de ele!

CITESTE SI: CATE RECODURI DE TEMPERATURA AU FOST INREGISTRATE PE PAMANT ANUL TRECUT

Dick Sutphe, autorul cartii ,,Aprinde-ti lumina interioara” vorbeste pe larg in scrierea sa despre modul in care orice individ de pe Pamant interactioneaza cu principalele legi ale Universului care nu pot fi evitate sau ignorate. Autorul sustine ca legile Universului nu pot fi trecute cu vederea de nimeni si ca iti va merge prost daca nu le aplici si nu inveti lectiile din ele. Iata care sunt acestea si cum le poti respecta corect pentru ca viata ta sa o ia pe un fagas bun!

1. Legea armoniei.

Este prima si cea mai importanta lege a Universului, deoarece fara armonie nu poti ajunge la echilibrul perfect. Exemplul cel mai simplu pe care il da autorul Dick Suthpe este aruncarea unei pietre intr-o apa. Undele care se formeaza la suprafata apei reprezinta efectul iar cauza este chiar persoana care a aruncat piatra, pana cand apa nu se linisteste armonia este tulburata.

2. Legea intelepciunii. 

Aceasta lege a Universului presupune sa iti inveti lectiile prin acceptare si iubire. Spre exemplu, daca preferi sa profiti de bunatatea cuiva, la un moment dat vei ajunge si tu sa te simti folosit iar oamenii vor profita la randul lor de tine.

3. Legea evolutiei. 

Universul este intr-o continua miscare, schimbare si evolutie. Omul, la randul lui, evolueaza din primul moment in care se naste, prin a invata sa vorbeasca si sa mearga la inceput. Daca la un moment dat in viata ne oprim din evolutia spirituala vom avea numai de suferit din pricina stagnarii. Niciodata nu esti prea bataran ca sa inveti ceva nou, folositor existentei tale planetare.

Care dintre legile Universului ti s-a parut cea mai benefica?

Sursa foto: jacobranta.wordpress.com

 

 

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top