Connect with us
Echinocțiu de toamnă pe 22 septembrie. Schimbări la 360 de grade pentru zodii

Horoscop

Echinocțiu de toamnă pe 22 septembrie. Schimbări la 180 de grade pentru zodii

Echinocțiu de toamnă pe 22 septembrie. Este unul dintre cele mai importante evenimente ale anului care va afecta toate zodiile. Din punct de vedere astrologic, echinocțiu de toamnă are loc în fiecare an la aceeași dată și vine cu schimbări semnificative în viața zodiilor.

Echinocțiu de toamnă

Pe 22 septembrie are loc echinocțiul de toamnă care va afecta toate zodiile. Se anunță schimbări marcante atât pentru nativi de pământ – Taur, Fecioară, Capricorn, cât și pentru cei de apă – Rac, Scorpion, Pești, nativii de aer – Gemeni, Balanță, Vărsător, și de foc – Berbec, Leu, Săgetător.

Echinocţiul are loc de două ori pe an – primăvara – echinocțiul de primăvară, și toamna – echinocțiul de toamnă.
După echinocțiul de toamnă, când ziua este egală cu noaptea, durata zilelor va continua să scadă, iar cea a nopților, să crească, până la momentul solstițiului de iarnă, după care durata zilelor va începe să crească, iar a nopților, să descrească. Ele vor fi din nou egale pe 20 martie 2020, când va avea loc echinocțiul de primăvară.

Cum vor fi afectați nativii de pământ

Pentru nativii zodiilor Taur, Fecioară și Capricorn, ziua de 22 septembrie, când este echinocțiul de toamnă, vine cu schimbări majore în privința căminului. E posibil să redecorați, sau să începeți să vă gândiți la mutare. Pentru nativii singuri – vă doriți o schimbare și analizați toate opțiunile. Visați la o casă în care stilul practic să se îmbine perfect cu cel contemporan. După 22 septembrie, dorința de mutare va fi tot mai acută. Pe plan profesional simțiți că aveți nevoie de puțin mai multă odihnă. Nu disperați! Vor veni și zile cu mai puține activități!

Cum vor fi afectați nativii de apă

Pentru nativii zodiilor Rac, Scorpion, Pești, ziua de 22 septembrie când este echinocțiul de toamnă aduce vești importante pe plan profesional. Unii dintre nativi au șanse să fie promovați la locul de muncă, alții pot primi mărirea salarială mult așteptată. Sunt schimbări la care vă așteptați într-o mare măsură, pentru că știți că în ultima vreme v-ați dedicat 100% muncii.

Cum vor fi afectați nativii de aer

Pentru nativii zodiilor Gemeni, Balanță și Vărsător, echinocțiul de toamnă aduce mici probleme de sănătate. Nu sunt probleme serioase, ci chestiuni care se pot rezolva cu o vizită la medic. În plan sentimental totul merge bine, fapt care te liniștește, pentru că, în ultima vreme, au tot fost mici neînțelegeri cu persoana iubită.

Cum vor fi afectați nativii de foc

Pentru nativii zodiilor Berbec, Leu și Săgetător, 22 septembrie – echinocțiul de toamnă vine cu împăcări. Ei bine, cei care au avut divergențe în trecut cu persoane apropiate, după care nu au mai păstrat legătura, au șase să repare lucrurile. Evident, nimic nu va mai fi la fel, însă, ei se vor liniști știind că nu mai au dușmani.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top