Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 7-13 septembrie 2020 - Pești

Horoscop Saptamanal

Horoscop săptămânal Minerva 7-13 septembrie 2020 – Pești

Horoscop săptămânal Minerva 7-13 septembrie 2020 Pești. Supărările din casă sau din comunitatea în care trăiești pot duce la o decizie bruscă de a-ți schimba domiciliul și de aici o mare agitație. S-ar putea să nu fii încă sigur unde te vei muta. Organizarea și disciplina sunt vitale în astfel de momente. Ar putea fi util să faci liste și să tai fiecare sarcină pe măsură ce o închei. Nu intra în panică. Acest lucru s-ar putea dovedi a fi cel mai bun lucru care ți s-a întâmplat vreodată.

Marți, Luna în Taur, sugerează că săptămâna ar putea începe cu o notă emoțională – un apel pentru a-ți simplifica programul. Cu toate acestea, răsfață-te și ia notă de orice sentiment pe care îl încerci. Ar putea fii un mesaj pentru tine. De asemenea, visele ar putea fi mai impresionante decât de obicei, așadar, gândește-te să le notezi pe cele care ți se par semnificative.

Astrele par să se concentreze pe sectorul dvs. de relaționare, pe Casa a 7-a și ai putea fi dornic să te întâlnești și să comunici cu prietenii și cu amicii. Mercur face un trigon cu Pluto și cu Saturn pe parcursul săptămânii, așa că pot exista lucruri de discutat și decizii de luat. Cu toate acestea, cooperarea și negocierea pot fi cheia pentru a face alegeri înțelepte.

Vei avea ocazia să te conectaezi cu emoții adânci și, vorbind despre ele să găsești calea de vindecare lăsându-le să plece.

Horoscop săptămânal Minerva 7-13 septembrie 2020 Relațional Pești

 Calitatea optimismului tău este de remarcat. Ai ocazia minunată de a comunica cu alții care îți împărtășesc interesele în domeniile artei și creativității. Participarea la o expoziție online sau, poate, socializarea de la distanță, pe mess, cu un pahar de vin în mână, înainte de cină sunt posibile activități în care poți antama orice subiect cu acea persoană la care ții. Atmosfera este destinsă, se râde mult, așa că distrează-te bine!

Pe măsură ce luna trece în Gemeni miercuri, un vis se realizează. Este posibil ca lucrurile să nu iasă exact așa cum te așteptai, dar uneori detaliile nu contează.

Trigonul Mercur-Saturn îți oferă timp să urmărești toate problemele de comunicare pe care le-ai amânat. Dacă trebuie să dai cuiva vești proaste, fă-o cât mai succint și mai repede posibil, apoi dispari.

Venus în Leul aduce o scânteie în viața sentimentală. Momentele romantice spontane izbucnesc, surprinzându-te, în același timp și făcându-te să zâmbești.

Horoscop săptămânal Minerva 7-13 septembrie 2020 Profesional Pești

Ar fi bine dacă ai putea să-ți ții gura săptămâna aceasta! Oamenii pot fi mai pretențioși decât de obicei. Săptămâna este bună pentru că faceți mai multe lucruri care îți plac cel mai mult la serviciu, dar ai nevoie și de prudență. Oamenii calificați sunt cei mai buni mentori ai tăi. Joi poate aduce frustrări din cauza încetinirii ritmului de muncă, a defecțiunilor echipamentelor sau a unor șefi obraznici. Discută problemele fără teamă, cu atenția îndreptată spre rezolvarea acestora. În ciuda oricăror piedici, este un moment minunat pentru a face munca relaxat și pe îndelete.

 Ideile creative vor primi mult sprijin. Aceste idei au rămas pe fundul sertarlui și dintr-o dată cineva vrea să le aducă în atenția cuiva foarte important. Aceasta este oportunitatea pe care o așteptai.

Tensiunea pe care o simți la nivel interior va fi adusă la suprafață. De obicei, această energie trece neobservată și pur și simplu îți petreci ziua ca de obicei. Acum însă, energia a crescut cu o notă în intensitate și se poate aprinde. Nu da vina pe alții. Priveste în interiorul tău.

Horoscop săptămânal Minerva 7-13 septembrie 2020 Financiar Pești

Aspectele financiare ale carierei te pun din nou în legătură cu oameni și proiecte din trecut. Ești atât de norocos din acest punct de vedere, încât s-ar putea să fie nevoie să refuzi o parte din volumul de muncă care îți revine. Evită stresul excesiv luând câteva pauze de de relazare necesare. Un aspect fericit arată că locul de muncă este inundat de creativitate și bunăvoință. Ești cel din spatele tuturor acestor schimbări pozitive? Ești singurul care o știe.

Horoscop săptămânal Minerva 7-13 septembrie 2020 Sănătate Pești

Te-ai putea simți extrem de sensibil săptămâna aceasta. Încearcă să nu te bați cu melancolia. S-ar putea să fii tentat să îți îneci neîmplinirile într-o cadă imensă de înghețată, dar știi că acest lucru va face să te simți și mai rău. Mai bine ascultă muzică relaxantă și revin-o cu picioarele pe pământ, la propriu, întinzându-ți ușor mușchii. Încearcă să transformi acest lucru într-o rutină personală și respectă-l câteva săptămâni. Îți vei mulțumi că ai făcut-o.

Horoscop Minerva 7-13  septembrie 2020 pentru toate zodiile

BERBEC  – TAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top