Connect with us
Horoscop Minerva 30 decembrie - 6 decembrie 2020 Capricorn

Horoscop Saptamanal

Horoscop săptămânal Minerva 14-20 septembrie 2020 – Capricorn

Horoscop săptămânal Minerva 14-20 septembrie 2020 Capricorn. Lumea ta se schimbă, atât în interior, cât și în exterior. Simți nevoia de a-ți lărgi orizonturile. S-ar putea să te gândești la mutarea într-un cartier nou sau la o călătorie într-un ținut îndepărtat. Oamenii din viața ta se vor schimba ca urmare a regândirii spațiului intim din perioada de pandemie. Ești pe cale să treci la o nouă etapă a vieții, iar acești noi prieteni vor acționa ca niște îndrumători abili.

Jupiter este o planetă grozavă și este în semnul tău. Trigonul pe care îl face această planetă cu Soarele aduce noroc și ai nevoie dar și oportunități de creștere și schimbare. Ceea ce începe ca o zi obișnuită ar putea deveni memor.

În timp ce ești mândru de tine, încearcă să vezi lucrurile dintr-un punct de vedere diferit atunci când Soarele va fi în opoziție cu Neptun. S-ar putea să fii nevoit să îți schimbi modul de gândire despre un anumit subiect dacă vrei să fie liniște.

În ciuda faptului că Marte este retrograd ești un adevărat magnet pentru lucrurie bune, deoarece este și Jupiter în semnul tău. Apar mai multe oportunități aproape fără a face efort în acest sens. Dacă ai fost vreodată pesimist, fii atent la norocul tău și încearcă să ai încredere că universul te ajută și lucrurile se vor schimba.

Horoscop săptămânal Minerva 14-20 septembrie 2020 Relaţional Capricorn

Există în aer emoții care trasced în jurul valorii săptămânii. Ai toate șansele de a stimula relația actuală și de a-i reda un pic de glantz și de sclipire. Amândoi trebuie să petreci un timp separat, văzându-va de muncă tocmai pentru a vă aprecia calitățile unul altuia. A vă da spațiu pentru propriile probleme va recrea acel sentiment atât de trainic de a fii împreună.

Mercur în Balanță face ca viața amoroasă să se desfășoare fără probleme în această săptămână. Nu știi întotdeauna lucrul perfect de spus, dar farmecul tău sporit acoperă o mulțime de imperfecțiuni.

Marte retrograd în Berbec, face ca libidoul să scadă deși ești legat din punct de vedere sexual, nu este principalul lucru la care să te gândești și este în regulă.

Jupiter în semnul tău practic și în mers direct, oferă vieții amoroase o varietate de opțiuni. S-ar putea să nu profiți de toate, dar este plăcut să știi că sunt acolo.

Horoscop săptămânal Minerva 14-20 septembrie 2020 Profesional Capricorn

Posibil ca săptămâna aceasta să te simți neputincios, incapabil să reacționezi. Și totuși nu trebuie să faci decât foarte puțin pentru a remedia acest lucru. Cea mai mare parte a acestei tensiuni provine din faptul că alții nu vor decât să îți schimbe felul de a fi. Încurajează-i mai bine să fie mai încrezători în ei înșiși decât să încerce să îi schimbe pe ceilalți.

Abilitățile sociale te aduc în centrul atenției la începutul acestei săptămâni. Vorbește, ia contact vizual cu oamenii, fă un compliment sincer și așteaptă-te să fii acceptat. Este o săptămână bună pentru finalizarea proiectelor și cercetare. Cel puțin face lucrurile cât mai simple posibil. Fă-ți timp pentru a organiza mai bine materialele pe care le folosești zilnic. Ai răbdare cu lucrurile care necesită revizuire sau încheiere. Un sentiment autentic de distracție și o dispoziție bună vor atrage succesul.

Pune umărul ca să îi ridici pe ceilalți la un statut superior, în loc să îi privești de sus. Nu judeca. Dacă cineva nu știe cum să procedeze, fă-ți timp să le dai sfaturile de care au nevoie. Faptele bune vor fi răsplătite mai târziu.

Horoscop săptămânal Minerva 14-20 septembrie 2020 Financiar Capricorn

S-ar putea să îți dorești să prinzi viteză săptămâna aceasta. Abilitățile de comunicare cresc, arătându-ți că poți avansa prin cereri ferme și clare adresate celor din jur. Cere ceea ce dorești și este posibil să îl obții, la locul de muncă și în viața financiară. Lucrurile pot fi tensionate, deci cel mai bine este să fii clar, concis și să ai răbdare. Nu fi răutăcios și nu-ți folosi cuvintele pentru a face rău.

Horoscop săptămânal Minerva 14-20 septembrie 2020 Sănătate Capricorn

Cuvintele pe care le folosești săptămâna aceasta ar putea avea un impact mare. Fii sincer cu tine și să ai clar în minte ce vrei să spui înainte de a încerca să comunici. Curăță-ți de gânduri toxice, limpezește lucrurile și pentru asta nu trebuie decât să faci puțin mai multă mișcare sau să petreci ceva timp organizând un birou dezordonat. Dacă simți că cineva nu te înțelege, fii primul care își cere scuze pentru orice idee sau discuție greșită. S-ar putea să simți că cineva pare să te înțeleagă greșit, intenționat! Păstrează-ți calmul și reafirmă-ți poziția.

Horoscop Minerva 14-20  septembrie 2020 pentru toate zodiile

BERBEC  TAUR GEMENI RAC LEU FECIOARĂ BALANȚĂ SCORPIONSĂGETĂTOR CAPRICORN VĂRSĂTOR PEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top