Connect with us
Horoscop Minerva 30 decembrie - 6 decembrie 2020 Săgetător

Horoscop Saptamanal

Horoscop săptămânal Minerva 14-20 septembrie 2020 – Săgetător

Horoscop săptămânal Minerva 14-20 septembrie 2020 Săgetător. Neputință poate fi cuvântul săptămânii. S-ar putea să experimentezi un pic de visare. Țările îndepărtate și țările exotice îți atrag atenția, dar circumstanțele pot face grea o asemenea deplasare, în asemenea moment. Inconvenientele țin de pandemie, în primul rând. S-ar putea să existe și fricțiuni cu partenerul tău. Nu te lăsa angrenat în ceartă. Folosește-ți natura placidă ca bază, apoi caracterul practic pentru a rezolva problemele la îndemână.

Jupiter este în mers direct, făcându-ți sfârșitul de săptămână mai ușor. Mai ales miercuri, când Soarele din Fecioară face trigon cu Jupiter din Capricorn. Jupiter este în Casa a 2-a a finanțelor personale așa că așteaptă-te ca această creștere să deschidă oportunități de a aduce mai mulți bani în viața ta.

Cu toate acestea, nu te baza numai noroc. În ciuda optimismului, trebuie să fii atent când Soarele va face opoziție cu Neptun. Îngrijirea de sine este extraordinară, dar nu lăsa ca asta să-ți întunece judecata și să te împiedice să-ți materializezi obiectivele și ambițiile. Îngrijirea de sine înseamnă și să-ți faci treaba.

Cu toate acestea, chiar dacă te suprasoliciți, îți vei reveni imediat datorită lui Jupiter. Atingerea lui magică a revenit, sporind nu numai contul tău bancar, ci și stima de sine și valoarea.

Horoscop săptămânal Minerva 14-20 septembrie 2020 Relaţional Săgetător

Trăiești un sentiment minunat de armonie în relații săptămâna aceasta. Ai mari șanse să descoperi că tu și cineva neașteptat aveți multe lucruri în comun. Dacă ești în căutarea acelei persoane speciale din viața ta, încearcă o formulă de voluntariat într-un loc unde se fac servicii către comunitate. Un spital, un parc pentru copii, un azil de bătrâni – acestea sunt locuri asociate cu o posibilă întâlnire memorabilă.

Disputele sunt o parte inevitabilă a retrogradării lui Marte. Dacă ai planuri romantice, ai plănuit nunta sau botezul, acestea ar putea fi anulate. Încearcă să nu te înfurii, frustrarea sau dezamăgirea sunt moduri volatile de a te descărca pe cine nu trebuie. Analizează situația, ia lucrurile cu calm pentru că există un motiv pentru toate.

Dacă ești confuz în timpul opoziției Soare-Neptun să știi că nu ești singur. Acest tranzit poate determina oamenii să sară la niște concluzii destul de anapoda, uneori chiar fără nicio legătură. Dacă nu ești sigur de ceva, întreabă.

Stăpânul tău Jupiter este deja în mers direct, recentrându-te pe drumul tău. Dacă nu ai crezut în dragostea la prima vedere, ai putea să o faci în curând.

Horoscop săptămânal Minerva 14-20 septembrie 2020 Profesional Săgetător

Cineva se repede asupra ta. Cuvintele lui sau ale ei sunt mult mai dure decât trebuie. Cel mai probabil, această persoană încearcă doar să te manipuleze. Încearcă să nu devii victima situației. Asigură-te că rămâi cu picioarele pe pământ.

Este posibil să nu fii cea mai bună persoană, dar ești extrem de flexibil. Aceasta poate fi una dintre acele săptămâni, destul de rare, să fii un bun jucător de echipă pentru a-ți reconstrui reputația profesională. Ai să vezi că vei fii mai liniștit și mai echilibrat până la sfârșitul acestei săptămâni. Fă tot posibilul să vezi lucrurile și din perspectiva altei persoane. A fi simpatic va deschide ușa unei mai bune rezolvări de probleme. Ia o pauză în acest weekend, dacă este posibil.

Te afli într-una din acele situații în care pruncul cu două moașe rămâne cu buricul netăiat. Toată lumea vrea să preia controlul. Toată lumea dorește să-și aducă cele câteva idei înăuntru. Aceasta constituie o rețetă pentru dezastru. Fii răbdător cu ceilalți și încearcă să faci compromisuri.

Horoscop săptămânal Minerva 14-20 septembrie 2020 Financiar Săgetător

Situația de acasă și emoțiile interioare indică o posibilă mișcare bună pentru tine. Te-ai gândit să creezi mai mult spațiu de lucru sau să muți biroul acasă? O schimbare de peisaj poate fi doar unul din lucrurile menite să-ți sporească creativitatea și de a obține calea către un nou loc de muncă sau o nouă sursă de venit. Trucul va fi să nu sari calul cu acest efort. Caută un echilibru între cheltuieli și economii.

Horoscop săptămânal Minerva 14-20 septembrie 2020 Sănătate Săgetător

A spune ce vrei să spui va părea mult mai ușor săptămâna aceasta. Emoțiile pot crește atunci când te aștepți cel mai puțin și poți chiar să scapi un cuvânt usturător fără să-ți dai seama. Sper să te numeri printre cei care au atâta minte încât să aibă grijă suplimentară pentru a-și canaliza energia din corp cu exerciții fizice, plimbări și vor fi atenți să se odihnească corespunzător. Când corpul este condiționat, mintea urmează o cale mai previzibilă și relaționarea cu ceilalți devine mai armonioasă.

Horoscop Minerva 14-20  septembrie 2020 pentru toate zodiile

BERBEC  TAUR GEMENI RAC LEU FECIOARĂ BALANȚĂ SCORPIONSĂGETĂTOR CAPRICORN VĂRSĂTOR PEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top