Connect with us
Fac urât la supărare! Ele sunt zodiile de care este bine să te ferești

Horoscop

Fac urât la supărare! Ele sunt zodiile de care este bine să te ferești

Zodiile de care este bine să te ferești dacă ai reușit să le superi. Perfecțiune nu există, decât în natură, iar noi, oamenii suntem supuși greșelii. Cu voință, sau fără, cu intenție sau cu direcție, se întâmplă des să facem victime în jurul nostru. Poate o vorbă aruncată-n vânt, poate o remarcă nefericită, sau o apreciere nefavorabilă, cumva, sunt șanse să supărăm. Vedem mai jos cum reacționează la supărare fiecare persoană, în funcție de semnul zodiacal.

Cum sunt zodiile la supărare

Berbec

Zodiile la supărare. Berbecii se enervează repede, și la fel de repede le și trece. Atunci când se enervează au tendința să bufnească, să izbească și să lovească lucruri, după care brusc le pare rău. Paradoxul constă în faptul că atunci când le trece lor supărarea, îi ia pe cei din jur care au asistat la crizele lor de nervi.

Taur

Taurii sunt destul de sensibili și sunt tăcuți și la fericire și la tristețe. Aproape că nu îți dai seama ce stare au. Niciodată nu poți ști cu adevărat ce gândesc și ce este în sufletul lor. Dacă îi superi, trebuie să-ți ceri iertare în secunda doi, și dacă ai noroc, te va ierta. Ține supărare foarte mult timp, deși nu îi place să recunoască.

Gemeni

Zodiile la supărare. La Gemeni, stările se schimbă din 10 în 10 minute. Se supăra tare, după care li se pare că motivul nu e cine știe ce, și le trece supărarea. Când e nervos țipă și uneori apelează la injurii. Dacă totuși reușești să îl superi tare, nu va mai vorbi cu tine câteva zile, după care se va comporta ca și cum nimic nu s-a întâmplat.

Rac

Jură că nu s-a supărat, dar în realitate, Racul fierbe. Îți spune că totul este în regulă, dar se retrage și devine tăcut în prezența ta. Trebuie abordat cu răbdare. El așteaptă nu scuze, ci explicații cu argumente și tot tacâmul.

Leu

Dacă l-ai supărat, e vai de pielea ta. Nu suportă să fie contrazis, mai ales criticat sau jignit. Să nu cumva să îl ignori și să te aștepți că o să treacă de la sine. Oferă-i multă atenție!

Fecioară

Nativii zodiei Fecioară nu se supără decât pentru motive întemeiate. Dacă totuși ai reușit să superi Fecioara, trebuie să-ți dai tot interesul să îi explici ce ai vrut să- spui și că îți pare rău. Îți va lua mult timp până când o vei îmbuna, iar asta se va putea întâmpla numai după o discuție matură, cu argumente.

Balanță

Balanțele se supără foarte greu. Nu pun la suflet detalii, și trec cu vederea peste foarte multe lucruri. Se supără grav dacă se simt jigniți, sau le este atacată integritatea. Din momentul acela te vor evita complet.

Scorpion

Se enervează ușor, dar se supără greu. Când se supără, însă, îi trece foarte greu. Ține minte fiecare cuvânt care l-a deranjat, și, de obicei are tendința să îți amintească de faptul că l-ai supărat.

Săgetător

Dacă ai supărat un Săgetător, invită-l în oraș și îl vei împăca. Ori, oferă-i ceva în dar. Nu le place să stea supărați și nu își pierd timpul cu supărări inutile. Când e ceva mai grav, obișnuiesc să se retragă și așteaptă doar un simplu – îmi pare rău și îmi cer scuze.

Capricorn

Capricornul are nevoie de oameni de încredere în jurul lui. Este destul de strict în ceea ce privește cercul lui de prieteni. Dacă îl superi tare, te va exclude din viața lui fără drept de apel. Nu reacționează la scuzele de după și părerile de rău.

Vărsător

Ține supărare și se uită urât până când încerci să îl îmbunezi cu o vorbă bună, un cadou sau o ieșire la restaurant. Îl îndupleci imediat, numai că trebuie să fii perseverent și să treci peste privirile tăioase ale nativului zodiei Vărsător.

Pești

Peștii sunt foarte emotivi și riști să îi rănești extrem de ușor. Le va fi greu să își revină după un cuvânt greu, sau o jignire aruncate asupra lor. Tratează-i cu atenție dacă vrei să nu le pierzi prietenia.

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top