Connect with us
Horoscop Minerva 30 decembrie - 6 decembrie 2020 Gemeni

Horoscop Saptamanal

Horoscop săptămânal Minerva 14-20 septembrie 2020 – Gemeni

Horoscop săptămânal Minerva 14-20 septembrie 2020 Gemeni. Ar putea fi o săptămână mai stresantă decât de obicei și cu probleme. Prima ta reacție va fii să îi protejezi pe cei mai apropiați. Ai putea fi tentat chiar să minți sau să eviți să le spui despre ce este vorba. Dorința ta de a-i proteja pe cei dragi este de înțeles, dar ar putea cauza și mai multe probleme. Nu poți proteja oamenii tot timpul. Majoritatea preferă să cunoască realitate.

Conflictul dintre prieteni și viața socială ar putea duce la o concurență nesănătoasă cu Marte retrograd în Casa a 11-a, în sectorul prietenilor și a mediului social. Natura ta uneori sarcastică și limba ascuțită ar putea afecta unele relații dacă nu ești atent.

Trebuie să îți economisești energia pentru următoarele câteva luni. În plus, ți-ar prinde bine un pui de somn, măcar te-ar scoate din ceață.

Săptămâna se încheie pe o notă înaltă și plăcută, Jupiter, de astă dată, în mers direct face să realizezi că ai fost blocat în ultimele luni, și că de-acum ți s-au eliberat drumurile. Caută oportunități de creștere, de schimbare și de consolidarea legăturilor cu ceilalți.

Horoscop săptămânal Minerva 14-20 septembrie 2020 Relațional Gemeni

Săptămâna aceasta ai șansa să remarci o problemă dintr-o perspectivă unică. Unghiul din care o percepi face o mare diferență între a renunța la cineva și a-i permite să revină în viața ta. Este ca și cum se aprinde beculețul roșu. Înțelegi ceva despre ei, ceva ce pur și simplu nu ai putut vedea înainte. În loc să dai vina pe ei, iartă-te pe tine însuți.

Emoționantul duet Venus și Leu este mai mult decât suficient pentru a te distra săptămâna aceasta. Nu știi ce urmează să se întâmple la un moment dat și îți place cum decurg lucrurile! Această asociere este un antidot perfect pentru neliniștea ta.

Opoziția Soare-Neptun ar putea să îți umbrească viziunea și poate face ca o situație romantică să pară diferită decât este de fapt. Mai bine discută cu un prieten apropiat.

Jupiter a revenit în mers direct deci, norocul tău este legat și de efortul pe care îl depui. Ești dispus să faci ce este nevoie pentru ca o nouă relație să funcționeze sau preferați să lași lucrurile la voi întâmplării?!

Horoscop săptămânal Minerva 14-20 septembrie 2020 Profesional Gemeni

Din acest punct de vedere ar putea fi o săptămână confuză. Oamenii pot fi irascibili, proiectele în care ești implicat pot cere să faci anumite lucruri care prin repetitivitate, duc la plctis, sau pur și simplu te simți fără chef. La jumătatea săptămânii te vei simți îngrozitor. Ai încredere în intuiția ta legată de oameni și trasează limite clare. Dacă te confrunți cu o problemă, nu o nega dar nici nu o explica. Caută soluții specifice, funcționale.

Memoria îți este foarte clară și vei putea reține cu ușurință orice se întâmplă în jurul tău. Dacă trebuie să studiezi pentru un test sau pentru o prezentare pe care să o faci la locul de muncă, acum este momentul să tragi tare. Fii atent la detalii.

Surprinzător, vei fi atras de afaceri cu alimente. Dacă nu lucrezi deja în această industrie, poate găsești modalități prin care să te poți implica sau chiar investi bani, în afaceri care țin de alimentația publică o tonetă în piață, o franciză fast-food sau un mic magazin alimentar.

Fanteziile altor persoane te împiedică să vezi realitatea imediată. Acest lucru face dificil lucrul cu anumite persoane. Ia măsuri rapide pentru a atenua această situație în loc să te lași copleșit de furia care se acumulează în sufletul tău.

Horoscop săptămânal Minerva 14-20 septembrie 2020 Financiar Gemeni

Ai o săptămână tensionată. Ești prins și s-ar putea să te simți ca o vita împinsă să tragă la jug. În astfel de situații, cel mai bine este să mergi cu fluxul de energii predominante. Lupta nu va face decât să îți înrăutățească starea de spirit. Acum ești împins spre casă, spre rearanjarea ei în funcție de emoțiile interioare. Chiar dacă faci ceea ce vrei cu viața ta, este bine să te consulți cu cei dragi când este vorba despre cheltuieli.

Horoscop săptămânal Minerva 14-20 septembrie 2020 Sănătate Gemeni

Săptămâna aceasta, vei fi deosebit de sensibil la nevoile altora – cu un accent deosebit pe familie și pe copii. Poate dorești să îți îmbunătățești mediul în care trăiești într-un mod mai părintesc. Este timpul să îți modernizezi bucătăria? Ierburile aromatice cultivate în casă sunt un mod minunat de a spori plăcerea de a mânca, precum și de a găti. O ghiveci lângă fereastra bucătăriei este atractivă și practică. Rozmarin, patrunjel, mentă, salvie și busuioc sunt doar câteva sugestii.

Horoscop Minerva 14-20  septembrie 2020 pentru toate zodiile

BERBEC  TAUR GEMENI RAC LEU FECIOARĂ BALANȚĂ SCORPIONSĂGETĂTOR CAPRICORN VĂRSĂTOR PEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top