Connect with us
Horoscop 15 septembrie 2020. Zi bună pentru nativii din zodia Fecioară

Horoscop

Horoscop 15 septembrie 2020. Zi bună pentru nativii din zodia Fecioară

Horoscop 15 septembrie 2020 vine cu vești bune pentru nativii din zodia Fecioară. Vor primi propuneri interesante cu perspective de avansare în funcție sau necesitatea de a ocupa o funcție de conducere. Și taurii au o zi bună, fructuoasă în care li se vor recunoaște meritele.

Horoscop 15 septembrie 2020

Horoscop 15 septembrie 2020. Se anunță o zi bună pentru zodii. Cei mai norocoși sunt nativii din zodia Fecioară care vor primi propuneri interesante și vor avea șansa de a obține un post mai bun. Pe lângă fecioare, și taurii au șanse mari să li se se recunoască meritele.

Berbec

Te gândești unde ai mai putea să pleci pentru 2, 3 zile. O scurtă escapadă la munte sau la mare este tot ce ai nevoie. Gândul că trece vara, iar temperaturile tot scad, te determină să profiți acum din plin.

Taur

Calmul și răbdarea te descriu cum nu se poate mai bine. Ele te-au ajutat mereu, însă trebuie să știi că sunt situații în care este nevoie să ieși din zona de confort și să-ți spui părerea, chiar dacă riști să contrazici pe cineva. Ai șanse mari să ți se recunoască meritele.

Gemeni

Gemenii resimt ostilitate, neputință și dezamăgire. Cel mai probabil vor apărea și unele tensiuni și conflicte. Nu dispera, este doar o pasă proastă care va trece rapid.

Rac

Chiar dacă poți primi ajutor din exterior, visele tot au nevoie încă de multă muncă. Organizează-te ca să poți reuși să-ți atingi până și cele mai mari obiective. Nimic nu este imposibil!

Leu

Simți nevoia să petreci timp singur, iar asta poate deranja persoana iubită care nu te înțelege. Explică-i nevoile tale și asigur-o că nu este nimic neînregulă cu relația voastră de cuplu.

Fecioară

Fecioarele vor primi propuneri interesante cu perspective de avansare la locul de muncă. În plan personal, se bucură de o perioadă frumoasă

Balanță

Balanțele au de luat o decizie pe care o tot amână. Trebuie să-ți iei inima în dinți și să faci ceva care îți va schimba în bine viața.

Scorpion

Traversezi o perioadă bună și ești foarte focusat pe planurile tale de viitor. Perseverență și răbdare.

Săgetător

Este indicat să îți canalizezi energia și pe hobby-uri, nu doar pe muncă și iar muncă. Trebuie să înțelegi că în ritmul ăsta nu vei ajunge prea departe. Ai nevoie și de timp liber.

Capricorn

Vei avea parte de un câștig, de un favor care îți vor face ziua mai bună.

Vărsător

Încetează să te mai învinovățești pentru tot ce se întâmplă în jurul tău. Unele lucruri nu țin de tine. Nu poți controla tot și nici nu e nevoie să faci asta.

Pești

Cineva din familia extinsă își anunță vizita pentru care tu nu ești pregătit. Nu îți place deloc să fii gazdă, dar acum e momentul să faci un mic compromis.

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top