Connect with us
Horoscop Minerva 30 decembrie - 6 decembrie 2020 Fecioară

Horoscop Saptamanal

Horoscop săptămânal Minerva 14-20 septembrie 2020 – Fecioară

Horoscop săptămânal Minerva 14-20 septembrie 2020 Fecioară. Lucrurile ar trebui să meargă destul de bine săptămâna aceasta, mai ales în ce privește dragostea și romantismul.

Vei descoperi că există un spirit magic, aventuros, atunci când te conectezi cu ceilalți. Profită de această energie și puneți-o la păstrare pentru a o folosi atunci când crezi că este potrivit. Adu elementul suplimentar de emoție în lumea ta atunci când ești cu cineva foarte special pentru tine.

Sigur, Marte retrograd ar putea fi o problemă majoră de-a lungul drumului, dar să mai bine să te concentrezi asupra lucrurilor bune deocamdată, atunci când Soarele, încă în semnul tău, face un trigon cu Jupiter din Capricorn, intensificându-ți puterea creativă la locul de muncă. Oportunitățile vor veni cu ușurință, nu trebuie decât să le sesizei.

Nu lăsa pe nimeni să încerce să te păcălească în timpul opoziției Soarelui cu Neptun. Cineva încearcă să-ți ascundă adevărul. Ai încredere în intuiția ta dacă simți că ceva nu este în regulă. Ai grijă și de tine însă, ultimul lucru pe care îl vrei este să te îmbolnăvești.

Șana de a te exprima creativ o aduce Jupiter, revinit în mers normal, în casa a 5-a, sectorul de agrement și relaxare. Vei lucra cu talentele creative, te vei distra și vei avea noroc. Fă ceea ce te face să te simți bine! Asta este important.

Horoscop săptămânal Minerva 14-20 septembrie 2020 Relațional Fecioară

Săptămâna este una minunată pentru a face legături și pentru a construi puntea între tine și ceilalți. Este timpul să fi practic într-un mod foarte atent și grijuliu, mai degrabă decât să petreci timpul gândind la o mulțime de planuri nerealiste. Amestecă în toată povestea romantică și poezia relației, necesitățile cât se poate de pământene.

Viața amoroasă primește un mare impuls prin tranzitul lui Venus în Leu. Dacă ai de gând să faci un gest măreț, acesta este momentul. Singurul lucru mai mare decât nivelul tău de încredere este farmecul tău.

Soarele se află în semnul tău realist atunci când face opoziția la Neptun, ceea ce poate fi dezamăgitor atunci când balonul tău plin de speranță pocnește atunci când persoana nu răspunde afecțiunii tale sau partenera/ul nu dă importanță stării tale afective. Nu renunța la speranță, dar nici nu conta pe ea.

Jupiter este în mers normal și te provoacă să revizui o relație eșuată. Când privești lucrurile în retrospectivă, probabil că te vei bucura că ai terminat lucrurile atunci când le-ai terminat.

Horoscop săptămânal Minerva 14-20 septembrie 2020 Profesional Fecioară

Săptămâna aceasta este un pachet mixt de provocări și direcții. Așteaptă-te însă, la un început lent. S-ar putea să te simți leneș sau mai ales neliniștit. Mijlocul săptămânii aduce prietenii și contacte plăcute. Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, acționează acum. Fă tot posibilul pentru a termina tot ce poți. Acordă atenție detaliilor pentru cele mai bune rezultate. Aceasta include și schimbările pe care le ai în vedere. Parteneriatele și eforturile care reunesc oamenii sunt evidențiate la sfârșitul săptămânii.

Trebuie să fii atent cum vorbești sau vei cădea în capcana propriei vanității. Vei fi tentat să manipulezi o anumită situație. Rezistă acestei tentații, altfel vei deveni ridicol și pentru tine și pentru cei din jur.

Cuvintele dure ale cuiva te vor afecta. Cel mai probabil, este ca această persoană să nu intenționeze să fie dur; el sau ea doar îți explică cum stau lucrurile. Nu lăsa ca sensibilitatea problemei să te împiedice să vezi clar faptele.

Horoscop săptămânal Minerva 14-20 septembrie 2020 Financiar Fecioară

Este posibil să descoperi că poți extinde o afacere la domiciliu, în acest moment, datorită unui aspect norocos din tema natală. Dacă este necesar, transformă cel de-al doilea dormitor în birou, astfel încât între dormitorul propriu-zis și birou să nu existe decât o…ușă. Influxurile astrale îți oferă acum tot ce ai nevoie și chiar mai mult pentru a lansa o idee nouă, dacă dorești mai multă libertate de mișcare în viața profesională sau pentru a duce una existentă, la un nivel superior. Câștigurile sunt asigurate.

Horoscop săptămânal Minerva 14-20 septembrie 2020 Sănătate Fecioară

Este deosebit de important să te concentrezi asupra unei diete cu alimente sănătoase, care să îți hrănească mintea, precum și corpul. Limitează dacă poți cantitatea de alimente procesate pe care le consumi – poate te apuci să faci curățenie prin frigider și să arunci alimentele nesănătoase care sunt acolo pentru acele momente de slăbiciune perioadice. Caută pe Internet, sunt atâtea site-uri care oferă fructe și legume proaspete și de la care poți comanda și să-ți fie aduse și la usă. Este o modalitate economică de a avea produse bio, în mod regulat!

Horoscop Minerva 14-20  septembrie 2020 pentru toate zodiile

BERBEC  TAUR GEMENI RAC LEU FECIOARĂ BALANȚĂ SCORPIONSĂGETĂTOR CAPRICORN VĂRSĂTOR PEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top