Connect with us
Horoscop 21 septembrie 2020. Zodiile care se trezesc cu chef de scandal

Horoscop

Horoscop 21 septembrie 2020. Zodiile care se trezesc cu chef de scandal

Horoscop 21 septembrie 2020. Ele sunt zodiile care au chef de scandal. Nici bine nu a început săptămâna, că deja unii nativi, care nu mai pot de bine, au chef mare să se certe și să facă scandal. Li se pare că totul e pe dos, nimic nu se întâmplă după placul lor, și că nu strică să ridice tonul și să facă puțină militărie cu cei din jur.

Horoscop 21 septembrie 2020

Horoscop 21 septembrie 2020. Începutul de săptămână vine la pachet cu nervi din partea nativilor zodiei Rac și Leu. S-au aliniat planetele, iar aceste două zodii au chef mare de scandal. Se trezesc îmbufnați, izbesc totul în jur și au pretenția să nu cumva să fie apostrofați pentru aceste ieșiri.

Li se pare că au perfectă dreptate și că toată lumea trebuie să le înțeleagă starea proastă.

Racii au o stare de nervi pe care nici eu nu și-o pot explica. Câteva mici probleme de sănătate, care le creează disconfort, stau la baza unor reacții care nu le fac cinste. Caută ceartă și se enervează și mai tare că sunt evitați și că nu li se răspunde cu aceeași monedă.

Spre finalul zilei, se vor mai calma, mai ales că sunt șanse să primească vizita unor persoane dragi, care le vor schimba starea de spirit.

Extrem de orgolioși, leii se enervează și când îi bagi în seamă, și când nu le dai importanță. Când au o stare proastă, e bine să nu le stai în cale. Cum o dai, tot prost ieși. Nativii acestei zodii au tendința să se răzbune pe persoana iubită, deși sunt conștienți că starea lor proastă are legătură strictă cu propria lor persoană. Cu cât sunt băgați mai tare în seamă, cu atât se exteriorizează mai tare, până explodează pachetul de nervi. Evident, la final, nu își vor cere scuze, ci vor aștepta ca tensiunea să dispară de la sine.

 

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top