Connect with us
Horoscop Minerva MARTIE 2021 Berbec

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 20-27 septembrie 2020 Berbec

Cereți ajutor dacă ai nevoie. Natura ta este să îi servești pe ceilalți, dar pentru a menține acea energie, la un nivel ridicat, asigură-te că ești și tu atent cu tine. Oferiți sprijin suplimentar oamenilor pe care îi iubești. În problemele legate de muncă, asigură-te că nu îți asumi prea multe responsabilități și apoi să nu le poți face față. Deleagă sarcini și altora. Răsfață-te seara cu câte o baie fierbinte și o masă bună.

Obiceiurile tale impulsive te ajung din urmă când Venus face pătrat cu Uranus. Da, este plăcut să fii generos, dar trebuie să-ți amintești și de nevoile tale. Nu trebuie să faci cinste tuturor din prima și nici nu trebuie să demonstrezi cât de generos ești. 

Săptămâna aceasta ai o șansă excelentă să începi un antrenament la sală, o dietă sau să acorzi mai multă atenție bunăstării generale. Soarele și Saturn îți aduc răbdarea ca să îți atingi obiectivele pe termen lung.

Horoscop Minerva 20-27 septembrie 2020 Berbec Relaţional

 Simți nevoia de a persoana iubită într-un loc cu totul, cu totul special. Este posibil să nu-și dea seama ce pui la cale, dar spune-i să fie pregătită pentru lucruri neașteptate. Acest lucru va consolida cel mai bine relația într-un fel nou, deoarece vă va aduce împreună într-o situație interesantă.

Pregătește-te pentru ca ceva extraordinar să se petreacă în timp ce Venus va face un pătrat cu neconvenționalul Uranus la început de săptămână. Când viața ta amoroasă se mișcă într-o nouă direcție, nu ai decât opțiunea să te miști odată cu ea.

Ești nerăbdător să arați unui potențial partener cât de responsabil poți fi la mijlocul săptămânii, dar nu sării calul. Încearcă să nu îți pierzi capul de la tâta înflăcărare în efortul de a fi „perfect”.

Pătratul Mercur-Pluto aduce sentimente neliniștite și este posibil să nu știi cum să reacționezi în jurul cuiva care îți place cu adevărat. Nu este un moment potrivit pentru a fi spontan. Încearcă să fii cu câțiva pași în înaintea acestei peroane. 

Horoscop Minerva 20-27 septembrie 2020 Berbec Profesional

Săptămâna aceasta ar trebui să fie una liniștită. Vei fi cel mai mulțumit să rămâi cu rutina obișnuită. Dacă ai o problemă cu un coleg sau cu un client, vă poate ajuta să documentezi ca să înțelegi care este problema comportamentului lor. Resentimentele pot fi o sursă inutilă de stres. Asculă și părerile altora și fii dispus să faci compromisuri. Acesta este și un moment bun pentru a lua o pauză cu familia.

S-ar putea ca puterea ta de adaptare să fie pusă la încercare. Toată lumea într-0 anumită „dispoziție” și va trebui să te adaptezi în consecință. Dacă cineva poate merge cu ușurință prin acest câmp minat acela ești tu. 

Fă-ți timp și cântărește ambele părți ale unei probleme înainte de a te decide. Probabil că în espectativă destul de mult timp înainte de a te angaja să pui de acord ambele sensuri, dar este bine ce faci. Nu te grăbi. O decizie practică, bine gândită, este cea mai bună.

Horoscop Minerva 20-27 septembrie 2020 Berbec Financiar

Gândești lucrurile în stil mare, săptămâna acesta. S-ar putea să fii tentat să iei legătura cu specialiștii în domeniu care să te ajute să îți pui ordine în finanțe sau pur și simplu să decizi odată pentru totdeauna să mai trăiești din salariu. Folosește-ți inteligența nativă și puterea de organizare pentru a exprima ceea ce vrei și pentru a face un plan sigur ca să realizezi acest lucru. Rămâi concentrat și clar asupra a ceea ce dorești să realizezi.

Horoscop Minerva 20-27 septembrie 2020 Berbec Sănătate

 Îți pasă de aspectul tău și, cu siguranță, nu este nimic rău în asta! Ceea ce facem pentru noi înșine, începe, în mare parte, cu grija pentru modul în care arătăm. Unul dintre cei mai mari potențatori ai aspectului fizic este odihna adecvată. Ești o persoană odihnită? Te odihnești mai bine dacă ai făcut mișcare în timpul zilei – și ai mers un pic mai mult pe jos. Obiceiurile noastre din viață determină modul în care arătăm pe termen lung. O dietă sau un costum nou este doar o picătură într-un ocean.

Citește și Horoscop Minerva 20-27 septembrie 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top