Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 28 septembrie - 4 octombrie - Rac

Horoscop Saptamanal

Horoscop săptămânal Minerva 28 septembrie – 4 octombrie – Rac

Horoscop săptămânal Minerva 28 septembrie – 4 octombrie – Rac. Este posibilă să descoperi ceva legat de carieră și pe de altă parte, posibil să constați că ai mai mulți bani în cont. 

Luni este o zi bună pentru brainstorming pe diferite idei care ar putea deschide drum unor  venituri colaterale. Cu Venus implicată, ar trebui să te concentrezi asupra lucrurilor care sună plăcut, dar și profitabil. 

Tot acum în timp ce le vorbești colegilor despre noul tău plan, ei pot veni cu o serie de argumente de ce nu va funcționa. Saturn adoră să joace drept avocatul diavolului. Ia în considerare cum să depășești obstacolele pe care le sugerează. Acești oameni țin la tine, dar au temeri proprii. Mulțumește-le pentru sfaturi și apoi analizează dacă ceea ce au spus este corect, astfel încât să poți face ajustările necesare.

Marți, Saturn revine în mers direct, deschizându-ți noi căi. În același timp, Marte face  parte dintr-un Careu în T, alături de Saturn  și de Venus. Acum este momentul să găsești un echilibru între aceste noi surse de venit și să conștientizei care este drumul pe care o vei lua ca să le și obții. Marte este ghidul tău pe acest parcurs. Pornește încet, cu atenție și vei ajunge în vârf. 

Luna plină din Berbec de pe 1 octombrie, vine cu o sursă de inspirație surprinzătoare. Posibil s aflii că unul dintre bunicii tăi a avut o afacere asemănătoare sau că cel mai bun prieten și-a făcut o afacere foarte asemănătoare cu ceea ce vrei tu să faci. Și ceea ce vine dinspre aceasta este convingerea că ai sprijin, chiar dacă ar putea exista încă unii neîncrezători în familie. 

Horoscop săptămânal Minerva 28 septembrie – 4 octombrie – Rac Relațional

Vii cu o idee romantică originală și dragostea este o felie de tort. Un gust de ceva mai exotic, mai ciudat apare undeva pe la jumătatea săptămânii, dar, în timp ce savurezi, fii atent ce spui sau ce faci, pentru că ar putea fi înțeles greșit. Fii clar pentru a evita problemele. 

Cumpărăturile făcute la începutul săptămânii te-ar putea ajuta să te gândești la o extravaganță, fie că este vorba despre un cadou pentru partener sau ceva sexy de purtat în weekend. Dacă îți permiți, de ce nu? Până la urmă merită. 

În timp ce ai grijă de unele detalii, miercuri și joi, deoarece apare o oportunitate comunicare romantică extraordinară. Realizarea sau aprofundarea unei legături este cu siguranță scris în stele. 

Horoscop săptămânal Minerva 28 septembrie – 4 octombrie – Rac Profesional

Nu prea în serios rolul jucat la serviciu când începe săptămâna. Vei găsi oportunități de a ieși din cochilia ta, iar colegii de muncă să te aprecieze pentru abordarea nouă care te ajută să îți faci munca. Așteptă-te ca încrederea să continue să se dezvolte pe măsură ce săptămâna și nu nu te mira dacă ești apreciat pentru eforturile depuse. Întotdeauna munca suplimentară a dat roade! Profitați la maximum de orice oportunități.

Luni dimineață ești tipicar, atent la micile detalii. Poate vrei să descoperi un nou mod de a-ți organiza fișierele sau să regândești sistemul de sortare a e-mailurilor pe calculator. Scopul tău este să ai întotdeauna ceea ce ai nevoie, la îndemână. Miercuri și joi, munca îți este îngreunată de capriciile unui șef. Strânge din dinți și suportă inconvenientele pentru moment. Șefu va fi în cele din urmă distras de o criză din altă parte a direcției pe care o conduce. Vineri, înainte de a pleca acasă, vei avea deja opțiuni despre cum să procedezi în luna următoare.

Horoscop săptămânal Minerva 28 septembrie – 4 octombrie – Rac Sănătate

Săptămâna necesită precauții în ceea ce privește sănătatea și mișcarea. Există o predispoziție puternică spre infecții virale, așa că evită să vizitezi locuri supraaglomerate și poluate. Abține-te de la consumul de fructe nespălate. Spală-te întotdeauna pe mâini și hidratează-te încontinuu. Marte influențează puternic semnul tău și nu în bine. Acest lucru crește și posibilitatea de a te răni pe neașteptate. Va trebui să fii foarte atent în această privință. Fă mișcare, cum ar fi plimbarea sau înotul. De asemenea, nu ar strica să te înscrii la o sală de sport. Exercițiile cardio ușoare vor fi cu siguranță benefice.

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top